Інтелектуальна система контролю ключів KeyWatcher® - вибір професіоналів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Інтелектуальна система контролю ключів KeyWatcher® - вибір професіоналів

  • 29.06.2015

    Інтелектуальна система контролю ключів KeyWatcher® - вибір професіоналів

    Інтелектуальна система контролю ключів KeyWatcher® - вибір професіоналів
    Пропонуємо увазі наших партнерів та замовників електронну систему контролю ключів нового покоління - KeyWatcher® Touch (Кейвотчер Тач) від американської компанії Morse Watchmans (Морс Вотчманс), що вирішить проблеми зі зберігання, контролю та упорядкованої видачі ключів на корпоративному об’єкті. Інтелектуальна система KeyWatcher® Touch допомагає уникнути «людського» фактору та розроблена для запобігання втрат і крадіжок ключів, а при підключенні спеціальних модулів, може також обліковувати та контролювати електронні картки, зберігати цінні документи, невеликі речі та зброю.
     
    Як працює система KeyWatcher® Touch?
     
    Кожен ключ у системі кріпиться на, так званий, «розумний» брелок за допомогою сталевого кільця, що виключає можливість несанкціонованої заміни ключа. Унікальність кожного брелоку забезпечує DALLAS SMART CHIP. Даний чіп дозволяє системі KeyWatcher® Touch (Кейвотчер Тач) контролювати ключ за багатьма параметрами: код, ім'я, прізвище користувача, номер кімнати, номер ключа тощо. Усі ключі у системі фіксуються у індивідуальних комірках боксу за допомогою брелока.
    Система контролю ключів нового покоління - KeyWatcher® Touch (Кейвотчер Тач)  
    Щоб отримати ключ, користувач повинен ввести вірний код. Після чого авторизований ключ розблокується та підсвітиться у боксі світловою індикацією. Якщо дверцята боксу KeyWatcher® Touch (Кейвотчер Тач) залишаються відчиненими більше 10 секунд, система подає тривожний сигнал. Повернення ключа відбувається за схожою процедурою. Після введення коду дверцята боксу розблокуються. Ключ можна повернути у будь-яку вільну комірку.
     
    П’ять корисних переваг KeyWatcher® Touch
    1. Може працювати автономно або онлайн. Програмне забезпечення надає можливість формувати розширені звіти про отримання та повернення ключів.
    2. Здатна видавати ключі відповідно до розкладу, фіксувати, хто і коли не повернув ключ, обмежувати кількість ключів, які дозволено отримувати користувачу одночасно.
    3. Запрограмована автоматично надсилати електронний лист, інформуючи про неповернення ключа у встановлений час безпосередньо користувачу, службі безпеці підприємства або ж адміністрації.
    4. Легко інтегрується на будь-яких за розмірами та кількістю працівників підприємствах: розширяється до 15 боксів по 96 комірок у кожному, що мають загальну базу користувачів та централізовано керуються.
    5. Залежно від потреб об’єкту, система опційно може оснащуватись зчитувачем магнітних або проксіміті-карток, зчитувачем штрих-коду, біометричним сканером відбитків пальця або геометрії долоні.
      
    Система контролю ключів нового покоління - KeyWatcher® Touch (Кейвотчер Тач)
     
    Докладніше про систему контролю ключів KeyWatcher® Touch читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Принцип роботи системи контролю ключів KeyWatcher® Touch дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148(044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору