Дніпродзержинський академічний театр ім. Лесі Українки обрав СКД на базі контролерів ROSSLАRЕ® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Дніпродзержинський академічний театр ім. Лесі Українки обрав СКД на базі контролерів ROSSLАRЕ®

  • 28.05.2015

    Дніпродзержинський академічний театр ім. Лесі Українки обрав СКД на базі контролерів ROSSLАRЕ®

    Дніпродзержинський академічний театр ім. Лесі Українки обрав СКД на базі контролерів ROSSLАRЕ®
    Як забезпечити комфорт та зручність користування точкою проходу на об’єкті з великою кількістю користувачів? Відповідь на це питання знають фахівці з роботи на об’єктах магазину «ЛоксМайстер Дніпро» у Дніпропетровську. Наші дніпропетровські партнери нещодавно вирішували проблему організації системи контролю доступу (СКД) у Дніпродзержинському академічному музично-драматичному театрі ім. Лесі Українки. ROSSLАRЕ® (Рослер) AC-D31 та EX-H22, EFF EFF® (Ефф Ефф) E7Завдання було удвічі цікавішим, адже театр розташований в історичній частині міста, в одному з найгарніших будівель Дніпродзержинська - колишній Народній аудиторії, що була побудована на початку ХХ ст. в 1900 році. Наразі будівля є пам'яткою історії та архітектури міського значення.
     
    Адміністрація театру поставила задачу – організувати доступ на об’єкт великої кількості користувачів: близько двох сотень співробітників закладу з гнучким графіком роботи, яким потрібен вільний доступ у будівлю театру у будь-який час. Вирішення цього завдання було реалізовано на базі автономного контролера ROSSLАRЕ® (Рослер) AC-D31 для внутрішнього застосування, що надає доступ за кодом або за допомогою безконтактної картки. Пам'ять контролера ROSSLАRЕ® (Рослер) AC-D3 розрахована на 500 безконтактних карт або чотиризначних кодів доступу.
     
    ROSSLАRЕ® (Рослер) AC-D31 та EX-H22
     
    В якості виконавчого елемента системи контролю доступу (СКД) у Дніпродзержинському театрі була обрана електромеханічна защіпка німецького виробництва EFF EFF® (Ефф Ефф) E7. Ця модель електрозащіпки добре знана серед професіоналів безпечного замикання, адже EFF EFF® E7 має беззаперечну якість при відносно низькій ціні, що вигідно вирізняє модель серед аналогів. Окрім того, фахівці з роботи на об’єктах «ЛоксМайстер Дніпро» встановили на точці пропуску дві кнопки виходу. Перша з них - для дверей виходу з приміщення. Нею стала зручна безконтактна кнопка ROSSLARE® EX-H22, про яку ми нещодавно докладно розказували, для спрацьовування кнопки потрібно лише піднести руку до пристрою. Друга ж кнопка була встановлена в охорони закладу для дистанційного відкриття дверей у разі потреби. У свою чергу усі співробітники Дніпродзержинського академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки отримали безконтактні картки доступу стандарту Em-Marine 125kHz, щоб власноруч оцінити комфорт та переваги побудованої системи контролю доступу.
     
    Дніпродзержинському академічному музично-драматичному театрі ім. Лесі Українки
     
    Сучасні інноваційні рішення з безпеки та розмежування доступу не лише забезпечать комфорт користування, але й нададуть низку зручних рішень, які стануть у пригоді не тільки корпоративним об’єктам, але й закладам культури та мистецтва.
     
    Детальніше про систему контролю доступа (СКД) читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та в блозі bezpeka.spv.ua від кращих фахівців галузі.
     
     
    Принцип дії автономних контролерів ROSSLARE® дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору