Електронапруга під надійним контролем замків MUL-T-LOCK® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електронапруга під надійним контролем замків MUL-T-LOCK®

  • 29.08.2014

    Електронапруга під надійним контролем замків MUL-T-LOCK®

    Електронапруга під надійним контролем замків MUL-T-LOCK®
    Організація безпеки та контролю доступу на підприємствах електроенергетичної галузі особливо важлива, адже від якості та надійності замикання обладнання, що знаходиться під напругою, залежить здоров’я та життя не лише обслуговуючого персоналу та співробітників електроенергетичних підприємств, але й кінцевого споживача. Крім того, при неналежному рівні замикання електророзподільного обладнання, не виключено несанкціоноване підключення до нього, та, як результат – значні збитки енергопостачальних компаній. Ці проблеми актуальні не лише в Україні, але й закордоном.
     
    Наші партнери з ізраїльської компанії MUL-T-LOCK® нещодавно розпочали новий проект вартістю $966 тис. з організації безпечного замикання на підприємстві-постачальнику електроенергії Bedaş. Турецька компанія Bedaş з потужністю 24,2 млрд. кВт/рік забезпечує електроенергією всю європейську частину Стамбула, а це близько 9,1 млн. населення.
     
    З метою організації безпечного замикання та контролю доступу до обладнання трансформаторних підстанцій фахівцями MUL-T-LOCK® були обрані циліндри RIM на ключовій платформі MUL-T-LOCK® Interactive®+ та висячі замки М10. Загалом у проекті було використано 30 тис. циліндрів та 3 тис. висячих замків.
     
    Циліндри RIM були обрані завдяки своїй універсальній сумісності з багатьма замками накладного типу, а висячі замки підвищеної безпеки MUL-T-LOCK® М10 - завдяки своїй надійності та високим експлуатаційним якостям, навіть за екстремальних погодних умов.
    Для забезпечення особливо високого рівня безпеки та комфорту використання обладнанням, замки та циліндри MUL-T-LOCK® на одній ключовій платформі Interactive®+ легко об’єднуються у майстер-системи. Зокрема, доступна побудова системи Майстер-ключ, коли один ключ відкриває лише «дозволені» приміщення та системи Один ключ, при якій один ключ відкриває усі замки.
     
    Професіонали галузі безпечного замикання радять зберігати механічні ключі від майстер-систем у спеціально призначених для цього системах контролю та моніторингу ключів MUL-T-LOCK® TRAKA21 та KeyWatcher® від Morse Watchmans. Так ви будете впевнені, що електрообладнання не лише надійно замкнене, а й доступ до нього є тільки у визначених осіб. Таким чином, повністю унеможливлюються зловживання з боку несумлінного персоналу та крадіжки.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору