Перша в Україні система FleX Control від MUL-T-LOCK® у дії! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Перша в Україні система FleX Control від MUL-T-LOCK® у дії!

  • 05.06.2014

    Перша в Україні система FleX Control від MUL-T-LOCK® у дії!

    Перша в Україні система FleX Control від MUL-T-LOCK® у дії!
    Система FleX Control на платформі ізраїльських циліндрів MUL-T-LOCK® Interactive+ (мультилок інтерактив) – найкраще рішення проблеми надання тимчасового доступу до житлових або комерційних приміщень. Це цілковито нова пропозиція для українського ринку. Тепер, якщо є потреба у наданні доступу до офісу тимчасовим робітникам або техмайстрам, або покоївки до квартири, не треба змінювати циліндри або ставити додаткові замки. Унікальна технологія FleX Control допоможе вирішити це питання з мінімальною затратою сил та часу.

    Нещодавно до партнерів «СПВ Компані Лтд.» - фірми «РУСТ», відомої на українському ринку, як надійного виробника елітних вхідних дверей підвищеної безпеки, звернувся клієнт з проханням допомогти організувати систему контролю доступу у готельному комплексі. Фахівці «РУСТ» запропонували комплексне рішення, що складалось з системи FleX Control на платформі високосекретних ізраїльських циліндрів MUL-T-LOCK® Interactive+ та електрорігелів. Дане обладнання встановлювалось на нові двері виробництва «РУСТ», створені за власною технологією HIGH SECURITY, що забезпечує високу стійкість до злому, вандальних дій та фізичних впливів, гарантує достатню звуко- і теплоізоляцію, а також повну герметичність.
    Коментуючи виконану роботу на об’єкті, директор «РУСТ» Костянтин Колесников, зазначив: «Дуже цікаво працювати над нестандартною задачею, адже подібні завдання – це завжди виклик, своєрідне випробування. Рішення з системою FleX Control – нове і маловідоме для нашого ринку. Слід зазначити, що дана система буде корисна не лише для готелів, проте й для тих, хто здає квартири або офісні приміщення в оренду. Ми давно працюємо з циліндрами ізраїльського виробництва MUL-T-LOCK®, проте більш зручної технології для тимчасового надання або обмеження доступу до приміщень, аніж FleX Control, не зустрічали. Бути першими – річ відповідальна, тому особливо приємно бачити, що клієнт залишився задоволений нашою роботою».
     

    Який же принцип роботи системи FleX Control (флекс контроль)? До кожного циліндра FleX Control (флекс контроль) йде у комплекті набір із шести ключів, позначених 4 типами кольорових міток. Ці мітки розподіляються залежно від призначення. Ключі з білою міткою (3 одиниці в комплекті з циліндром) дають постійний доступ власнику приміщення, офісу або квартири. Ключ із блакитною міткою призначений для тих, кого слід обмежити в доступі на визначений термін. Ключі з зеленою або червоною позначкою – це робочі ключі дозвільної системи. Шляхом обертання їх у циліндрі на 90° «за» або «проти» годинникової стрілки, власник надає (зелена мітка) або скасовує (червона) доступ для користувача ключа з блакитною міткою.
     
    Технологія FleX Control – це сучасна, надійна та зручна пропозиція для заощадливих власників від відомого ізраїльського виробника MUL-T-LOCK®, що здобув визнання у більш ніж 70 країнах світу.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору