Стильні ергономічні накладки на голови ключів ABLOY® NOVEL вже у продажі! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Стильні ергономічні накладки на голови ключів ABLOY® NOVEL вже у продажі!

  • 27.08.2014

    Стильні ергономічні накладки на голови ключів ABLOY® NOVEL вже у продажі!

    Стильні ергономічні накладки на голови ключів ABLOY® NOVEL вже у продажі!
    Ключі ABLOY® (аблой) завжди вирізнялись з-поміж інших своїм стильним витонченим дизайном. Проте фінська компанія-виробник ABLOY Оу не зупиняється на досягнутому, постійно вдосконалюючи свої розробки. Компанія ABLOY Оу вирішила покращити свої ключі, підвищивши їх ергономічні властивості та комфорт експлуатації виробу.

    Таким чином, ключі популярної платформи ABLOY® NOVEL (аблой новел) отримали нову пластикову накладку на голову ключа. Нова ергономічна голова ключа ABLOY® NOVEL (аблой новел) має пізнаваний стиль та прикрашена фірмовим червоним трикутником, що є «візитною карткою» платформи ABLOY® NOVEL (аблой новел). Завдяки якісному збільшенню голови ключа, дизайнерам та конструкторам фінської компанії ABLOY Оу вдалось досягти зменшення навантаження на пальці при використанні циліндрів ABLOY® NOVEL (аблой новел) у складі багатонаправлених механічних замків. Закривати та відкривати двері з новою пластиковою накладкою на голову ключа ABLOY® NOVEL (аблой новел) стало надзвичайно легко!
    ABLOY® NOVEL (аблой новел) - це новий механізм ABLOY® (аблой) класу Extra Security, який захищений патентом до 2027 року. Використання у механізмі запатентованої системи Anti-Wear-System™ (AWS™) мінімізує зношування ключа та циліндра при використанні. Ключова платформа ABLOY® NOVEL (аблой новел) поєднує лінійку циліндрів, що підходять до всіх типів дверей та високосекретних висячих замків.
     
    Ключова платформа ABLOY® NOVEL (аблой новел) може об'єднувати циліндри та замки в єдину систему Майстер-ключ. Для забезпечення індивідуальних потреб кожного конкретного клієнта, можна організовувати складні системи розмежування доступу, в яких, залежно від наданих прав доступу до приміщень, користувач ключа відкриває тільки ті двері, які йому дозволено. Так і прості системи Один ключ, коли один ключ відкриває всі двері.

    Додаткові ключі ABLOY® NOVEL (аблой новел) можуть виготовлятись лише при пред'явленні карти користувача ключа. Оригінальні патентовані бланки ключів та спеціальне фірмове обладнання для виготовлення ключів наявні тільки в Авторизованих центрах ABLOY® (аблой). Перелік Авторизованих центрів можна знайти на нашому сайті: key-centers.spv.ua.

    Для отримання додаткової інформації, як стати Авторизованим центром ABLOY® NOVEL (аблой новел) або замовлення декоративної ергономічної пластикової накладки на голову ключа, звертайтесь до відділу продажів «СПВ Компані Лтд.» за електронною адресою: sales@spv.ua.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору