«Дуб сірий горизонтальний» доступний на складі для замовлення / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «Дуб сірий горизонтальний» доступний на складі для замовлення

  • 19.08.2014

    «Дуб сірий горизонтальний» доступний на складі для замовлення

    «Дуб сірий горизонтальний» доступний на складі для замовлення
    Відтепер Дуб сірий горизонтальний DEKEL 05 із серії горизонтальних дизайнів ПВХ-плівок VINORIT® (віноріт) доступний на складі «СПВ Компані Лтд.» для замовлення. Ця плівка отримала назву на честь дуба кам’яного або сірого – вічнозеленого дерева, що поширене у Середземномор'ї, Південній Європі, Північній Африці та Малій Азії. Дуб кам’яний славиться у всьому світі завдяки своїй винятково гарній гладкій темно-сірій корі. Плівка ПВХ VINORIT® (віноріт) Дуб сірий горизонтальний має унікальну горизонтальну структуру дерева та теплий сірий колір з сизим відтінком.Дуб сірий горизонтальний DEKEL 05 VINORIT

    Неординарність серії горизонтальних плівок VINORIT® (віноріт) у тому, що текстура дерева розміщена горизонтально, а горизонтальний малюнок у свою чергу, досить популярний серед міжкімнатних та вхідних дверей, оздоблених натуральним деревом. Горизонтальний дизайн з тисненням SAND виглядає настільки довершено, що МДФ-накладка не потребує кропіткого довготривалого фрезерування. Завдяки цьому Дуб сірий горизонтальний пасує звичайним гладким нефрезерованим декоративним накладкам, а також сучасним дизайнам серії Geometry. Дуже вдало виглядатиме в інтер’єрах стилю: мінімалізм, хай-тек та баухауз.
     
    Дизайнери «СПВ Компані Лтд.» радять для підсилення виразності рисунку використовувати на ПВХ-плівці VINORIT® (віноріт) Дуб сірий горизонтальний патину тельма, а також срібну – для імітації алюмінію. Щодо дверної фурнітури дизайнер зазначає: «До сірого кольору покриття пасуватимуть холодні кольори: нержавіюча сталь, хром, хром матовий, сатин хром. Особливо вдале поєднання з фурнітурою на роздільних щитках чеського виробництва ROSTEX® Quadrum, ROSTEX® Rotondum та ROSTEX® Parma».
    VINORIT Dekel 01 Dekel 02 Dekel 03 Dekel 04
    Серія горизонтальних дизайнів VINORIT® (вінорит) розроблялась безпосередньо на ізраїльському заводі Kibbutz Нaogen (кібуц хаоген) та стала результатом спільної роботи ізраїльських спеціалістів та фахівців відділу Декор «СПВ Компані Лтд.», генерального імпортера ПВХ-плівок VINORIT® на український ринок. Окрім Дубу сірого горизонтального до серії увійшли: Дуб білений горизонтальний DEKEL 01, Дуб морений горизонтальний DEKEL 02, Дуб кориця горизонтальний DEKEL 03 та Дуб шоколадний горизонтальний DEKEL 04.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору