Симбіоз замкових та селекційних технологій / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Симбіоз замкових та селекційних технологій

  • 03.03.2011

    Симбіоз замкових та селекційних технологій

    Симбіоз замкових та селекційних технологій
    Спеціалісти компанії SPV Company Ltd здійснили монтаж системи «Майстер-ключ» у офісі та тепличному комплексі компанії «Рийк Цваан Украина», що розташовані в селищі Мала Олександрівка Бориспільського району. Зазначена компанія займається селекцією і насінництвом овочевих культур, а також постачанням насіння овочів для професійного вирощування в закритому (теплиці, плівкові тунельні укриття) і відкритому ґрунті. «Рийк Цваан Украина» належить до міжнародної компанії «Рийк Цваан», що постачає насіння в більш ніж сто країн світу.
     
    Наші фахівці встановили систему «Майстер-ключ» на базі механізму Mul-T-Lock® Classiс (мультилок), яка об’єднала 43 циліндри. Аби система працювала довго та надійно, спеціалісти SPV Company Ltd також здійснили монтаж корпусів замків ізраїльського виробника продукції безпеки Mul-T-Lock® Profile Lock (мультлок) та високоякісних японських дотягувачів Rioby® (ріобі).
     
    За роки роботи наші спеціалісти монтували майстер-системи на найрізноманітніших об’єктах. Компанії, що звертаються до нас вперше, досить часто поповнюють значне число постійних клієнтів, – адже SPV Company Ltd пропонує тільки високоякісну продукцію безпеки, яку встановлюють провідні спеціалісти у галузі замикання. Тож сподіваємось, що співробітники «Рийк Цваан Украина» високо оцінять зручність, комфорт та ефективність встановленої продукції.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору