SPV Company Ltd. взяла участь у Abloy Dealers Day / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd. взяла участь у Abloy Dealers Day

  • 21.11.2012

    SPV Company Ltd. взяла участь у Abloy Dealers Day

    SPV Company Ltd. взяла участь у Abloy Dealers Day
    Співробітники SPV Company Ltd. взяли участь у Abloy Dealers Day, який організувала і провела фінська компанія Abloy Oy (аблой ой) спільно із представництвом «Abloy Oy» в Україні та інших країнах СНД . Захід відбувся у Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil.

    Для запрошених виступили спеціальні гості - представники компанії Abloy Oy, які спеціально прибули з нагоди свята Abloy Dealers Day до Києва - Янне Салокангас (Регіональний директор Аблой Ой, Фінляндія), Ілкка Кортелайнен (Провідний фахівець із електромеханіки (ASAE), Йоенсуу, Фінляндія), Йоуні Асікайнен (Провідний фахівець із циліндрової продукції (ASAC), Йоенсуу, Фінляндія), а також Сергій Ігнатов та Максим Пахольчук (Представництво «Аблой Ой» в Україні та ін. країнах СНД (Київ).
     


    Увазі присутніх презентували новинки продукції у сфері циліндрових механізмів - система Protec2, висячих замків - система Super Weather Proof, електричні замки ABLOY CERTA. Також розглянули зміни в стандартах сертифікації продукції безпеки. Під час Abloy Dealers Day проаналізували результати року, що минає, обговорили досягнення компанії та узгодили плани на майбутній рік.

    Abloy є одним із шести глобальних брендів, що належить до групи ASSA ABLOY. Abloy Oy обслуговує клієнтів у більш ніж 70-ти країнах світу на всіх континентах.

    З лідируючим у світі підприємством з виробництва замково-скобяної продукції Abloy Oy SPV Company Ltd. успішно співпрацює протягом довгих років. Секрет плідної співпраці – високоякісна продукція,асортимент якої постійно розширюється відповідно до потреб ринку, своєчасність поставок та теплі партнерські стосунки, що міцнішають з кожним роком.
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору