DISEC один ключ - розширені можливості механічного контролю доступу / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > DISEC один ключ - розширені можливості механічного контролю доступу

  • 15.05.2019

    DISEC один ключ - розширені можливості механічного контролю доступу

    DISEC один ключ - розширені можливості механічного контролю доступу

    Disec Magnetic 3G - це потужний і сучасний захист циліндра замка. Він нівелює всі методи інтелектуального та силового злому, адже повністю відсікає доступ до циліндра, що унеможливлює будь-які маніпуляції з ним. Тому, для того щоб відкрити замок необхідно спочатку відкрити протектор спеціальним магнітним ключем. Тепер Disec Magnetic 3G можна легко використовувати у великих масштабах з можливістю побудови системи “Один ключ”.

     
    DISEC один ключ - розширені можливості механічного контролю доступу
     

    Як це працює?

    Повна аналогія з замковими циліндрами. Маючи спеціальне обладнання та сервісні частини, спеціалісти SPV Company Ltd можуть зібрати протектори Disec Magnetic 3G під один магнітний ключ. Тобто, один або декілька магнітних ключів можуть підходити до декількох протекторів подібно ключам від циліндрів в системі Один ключ.

    Таким чином, замки з протекторами отримують неперевершений рівень захисту, але одночасно залишаються зручними у користуванні. З собою не треба мати окремий ключ до кожного протектора, а сам протектор не може відкрити стороння особа з іншим ключем Disec Magnetic 3G. Також можна виготовити декілька ключів для співробітників.

    Чому саме SPV Company Ltd.?

    Раніше для виготовлення системи “Один ключ” протекторів необхідно було звертатися напряму до виробника. Треба було надсилати за кордон замовлення, чекати доки систему виготовлять та відправлять нам. Цей процес міг тривати дуже довго.

    Працюючи з нами це можна зробити в рази швидше. В сервісному центрі SPV Company Ltd. знаходиться все необхідне обладнання та сервісні частини для створення системи. Ми можемо об’єднати будь-яку необхідну кількість протекторів в одну систему та створити необхідну кількість ключів.

    В чому переваги Disec Magnetic 3G?

    Головна перевага цього протектора в його надзвичайно високому рівні зламостійкості, а також захисту від вандалізму. Тобто, він не тільки не дозволить зламати циліндр, а й навмисно пошкодити його. Тому, використання подібних протекторів дуже важливо для об’єктів які можуть піддаватися вандалізму. А за допомогою систем Один ключ використання такого захисту в масштабах підприємства або закладу стає цілком можливим.

    Дізнайтесь як саме замовити систему “Один ключ” протекторів Disec Magnetic 3G та інші детали у спеціалістів компетент-центру SPV Company Ltd.

     
    lock.uaАктуальні ціни та наявність протекторів Disec Magnetic 3G на сайті - lock.ua!
     

    Принцип роботи захисного протектора DISEC MAG 3G

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу захисних замків дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору