Протектори DISEC MAGNETIC – стильний захист об’єктів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Протектори DISEC MAGNETIC – стильний захист об’єктів

  • 08.04.2019

    Протектори DISEC MAGNETIC – стильний захист об’єктів

    Протектори DISEC MAGNETIC – стильний захист об’єктів

    Протектори DISEC серії MAGNETIC на світовому ринку виділяються серед інших протекторів завдяки своїй унікальній технології магнітного захисту, що дозволяє окрім корпусу циліндра також максимально захистити отвір під ключ.

     
    Дизайн захисних протекторів DISEC MAGNETIC
     

    Неповторний стиль броненакладки зумовлений особливостями захисту механізму (наявність трьох магнітів усередині). І хоча дизайн, в першу чергу, сформований необхідністю, проте саме це дало змогу створити свою незвичну фішку. Наче наголошуючи на тому, що це потужний захист, який не має аналогів на ринку безпеки України. Ідеальне поєднання інноваційних технологій та сучасного дизайну.

    Захист приватної власності – одне із головних завдань сучасного світу. Нині суспільство потребує не лише надійного захисту охоронюваних об’єктів, але й естетичний вигляд систем замикання.

    SPV Company пропонує більше сорока позицій моделей захисних протекторів DISEC MAGNETIC, який може вдовольнити вимоги найрізноманітніших споживачів. 

    А саме, під різні типи замків: EURODIN,LEVER_KEY,OMEGA

    Спектр кольорів магнітних протекторів DISEC MAG3G представлений у семи варіантах обробки: 

    • нержавіюча сталь матова;
    • хром матовий;
    • хром полірований;
    • латунь PVD;
    • латунь матова;
    • бронза сатин;
    • хром чорний.
     

    Різні форми протекторів: овальні, круглі, квадратні та прямокутні – усі найпопулярніші варіанти форм для надійного захисту та ідеального поєднання з фурнітурою та інтер’єром будь-якого стилю.

     
     
     
     

    Форма протектора врізного типу сформована роками досвіду виробників усього світу. 

    В основному серцевина врізного протектора завжди має круглу форму. Це зумовлено особливостями монтажу, оскільки врізний протектор монтують безпосередньо на корпус замка, що значно підвищує стійкість від виламування. Проте необхідно робити отвір в дверному полотні, що в більшості випадків пошкоджує зону монтажу. Саме для цього існує зовнішній (надвірний) щиток, який надає завершеності формі протектора та закриває дрібні недоліки, які могли виникнути під час монтажу броненакладки. Серцевина врізного протектора з магнітним механізмом залишається незмінною, а щиток надає протектору завершеної форми.

     
    Зовнішній надвірний щиток протекторів DiSec magnetic
     

    Спеціалісти SPV Company для внутрішнього оздоблення приміщення також рекомендують додаткові декоративні щитки DISEC потрібної форми. Така опція виконує суто естетичну функцію і жодним чином не впливає на якість броненакладки.

    Докладніше про технологію захисних протекторів DISEC MAGNETIC читайте тут.

     
    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом продукції та актуальними цінами можна на сайті - lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору