Протектори DISEC ‒ надійний захист та лаконічний дизайн / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Протектори DISEC ‒ надійний захист та лаконічний дизайн

  • 13.03.2019

    Протектори DISEC ‒ надійний захист та лаконічний дизайн

    Протектори DISEC ‒ надійний захист та лаконічний дизайн

    Безпека ‒ одне з найголовніших понятть сучасного світу, яке вимагає комплексного підходу та зважених рішень. Говорячи про безпеку помешкання, головну увагу слід приділити вхідним дверям, бо саме вони – та фортеця, яка зможе захистити вас від зловмисників. Замковий циліндр, замок, фурнітура, петлі ‒ це неповний список елементів, які роблять двері недоступними для грабіжників.

     
    Протектори DISEC ‒ надійний захист та лаконічний дизайн
     

    Проте для більш надійного захисту оселі ми рекомендуємо додатково встановлювати захисні броненакладки для серцевин основних і додаткових замків, оскільки вони захищають ключний отвір від силових методів зламу, потрапляння сторонніх предметів, вандалізму, підбору відмичок тощо.

    Італійської компанія Disec ‒ визнаний лідер на українському ринку, що виготовляє дверні протектори. Сучасне та гнучке промислове обладнання компанії дозволяє реалізовувати новаторські й ексклюзивні рішення, а також оперативно реагувати на динамічні зміни та вимоги ринку. 

    Компанія Disec презентувала найбільш захищену модель (п’ятого класу захисту) від свердління. Протектор CLS5 DIN-стандарту має безліч переваг:

    • зміщений отвір для ключа. таке його розташування забезпечує більш надійний захист від злому;
    • циліндр, захищений спеціальним диском, який має масивні розміри;
    • у корпусі тіла протектора й захисного щитка присутні потовщені капсули з алмазним напиленням.
     

    Такі особливості протектора CLS5 забезпечують надійний захист вашої оселі. Адже, купуючи продукцію найвищої якості, ви купуєте час, протягом якого злодій намагатиметься відчинити двері.

    Переконатися в цьому ви можете, переглянувши відео "Максимальний захист і протидія свердлінню та злому".

     
     

    Окрім того, приємним доповненням є різноманітна кольорова палітра та лаконічний дизайн захисних протекторів CLS5 від італійської компанії Disec. Відтепер захист ваших дверей може бути не тільки надійним, а ще й красивим!

    Кольори, в яких представлена модель:

     

    Протектори Disec "Бронза" Протектори Disec "Хром" Протектори Disec "Хром полірований" Протектори Disec "Латунь"

     

    Для максимального захисту вашої оселі фахівці SPV Company Ltd рекомендують використовувати протектор Disec DIN-стандарту разом із моделями CONTRO.

    А для тих, кому недостатньо надійно захищеного циліндра EURODIN стандарту, рекомендуємо встановити захисний протектор під Omega на додатковий замок.

     
    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору