Фарба чорна – нова обробка тумблерів ABLOY та MUL-T-LOCK / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Фарба чорна – нова обробка тумблерів ABLOY та MUL-T-LOCK

  • 13.08.2018

    Фарба чорна – нова обробка тумблерів ABLOY та MUL-T-LOCK

    Фарба чорна – нова обробка тумблерів ABLOY та MUL-T-LOCK

    Циліндр з тумблером користується високим попитом у клієнтів, адже це зручний виріб, використання якого в рази підвищує комфорт від користування замком. Цей елемент повинен бути, по-перше, надійним, по-друге, стильним, адже він буде знаходитися зсередини. Компанія SPV Company Ltd представляє нову обробку тумблерів від Mul-T-Lock® та Abloy® - фарба чорна, яка ідеально поєднується з більшістю сучасних інтер’єрних рішень.

    Фарба чорна – нова обробка тумблерів ABLOY та MUL-T-LOCK

    Обробка "фарба чорна" від компанії Abloy має систему Active, що знищує до 90% бактерій на поверхні. А отже, ці тумблери можна використовувати в медичних закладах.

    Фарба чорна – нова обробка тумблерів ABLOY

    Чому варто обрати чорний колір для тумблерів?

    Відомо, що чорний є універсальним кольором, який вдало поєднується зі всіма кольорами та відтінками. Використання деталей пофарбованих в цей колір дозволяє розставити по приміщенню акценти, зробити його більш яскравим та досконалим.

    Чорний колір може використовуватися у всіх стилях. Особливо часто дизайнери його використовують у стилях: лофт, готика, арт-деко, мінімалізм, техно тощо.

    Фарба чорна – нова обробка тумблерів MUL-T-LOCK

    Фурнітура чорного кольору зараз користується найбільшим попитом, і це не дивно. Дизайнери звертають увагу на дрібниці, адже з них складається повна картина. Тумблери кольору "фарба чорна" прикрасять двері та зроблять вхідну групу більш акцентованою.

    На сайті-вітрині SPV Company Ltd ви зможете підібрати та замовити циліндри необхідного розміру, а також підібрати до них тумблери в популярній обробці. Для цього можна скористатися персональним конструктором. Чорний – трендовий колір, в якому можна замовити й інші захисні та декоративні елементи – магнітні протектори DISEC та протизламні ручки ROSTEX.

     
     

    Крім тумблерів чорного кольору, нещодавно в нашому асортементі з'явились ці аксесуари у ще одному популярному кольорі – нержавіюча сталь матова. Доступні кольори представлені у розділі кольори та типи тумблерів.

    SPV Company Ltd дбає не лише про безпеку, а й про стиль вашого приміщення!

    lock.uaСлідкуйте за нашими новинками та вже сьогодні замовляйте нову обробку тумблерів ABLOY та MUL-T-LOCK у нас на сайті-вітрині lock.ua!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору