Нова посилена фурнітура ROSTEX SOLID PRO+ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нова посилена фурнітура ROSTEX SOLID PRO+

  • 15.03.2018

    Нова посилена фурнітура ROSTEX SOLID PRO+

    Нова посилена фурнітура ROSTEX SOLID PRO+

    Настав час для представлення нової посиленої фурнітури, яка отримала назву ROSTEX SOLID PRO+ і буде доступна в Україні в квітні 2018 року. Це продовження добре відомої лінійкі захисної фурнітури від чеського виробника ROSTEX.

    Нова посилена фурнітура ROSTEX SOLID PRO+
     

    За результатами проведених силових випробувань фурнітури ROSTEX SOLID PRO влітку 2017, компанія ROSTEX вирішила її посилити, щоб забезпечити максимальний захист від вандальних атак.

    В основі розробки чеськими інженерами ROSTEX SOLID PRO+ покладений баготорічний досвід та рекомендації локс-майстрів України.

    На жаль, в умовах сьогоднішніх реалій в Україні не рідкість вандальних спроб зламу, тому дана модель ROSTEX спроектована та виготовлена з матеріалів підвищеної міцності.

    Давайте вже дізнаємось, чому новій посиленій фурнітурі ROSTEX SOLID PRO+ відвели 4-й максимальний рівень безпеки та що робить її стійкою від механічних методів зламу.

    ROSTEX SOLID PRO+

    Однією з особливостей даної моделі є те, що вона має широку зовнішню захисну планку, яка виготовляється із нержавіючої сталі спеціальним методом Гарячого об’ємного штампування (ГОШ). Зазначений метод в свою чергу дозволяє зберегти корпус і механізми замка від вандалізму, а її розміри дозволяють замінити будь-яку стару фурнітуру на нову SOLID PRO+. 

    Також, необхідно відмітити, що захисна планка не має розривів по периметру і на кутах, а точність виготовлення забезпечує якісне прилягання планки до поверхні дверей. Це не дає можливості для проникнення інструменту зламу під краї захисної планки. 

    Захист гвинтів М8 спеціальними накладками

    Захисна планка з зовнішньої сторони - товщиною 12 мм, кріпиться методом стягування шести гвинтів до внутрішньої сторони дверей на внутрішню сталеву пластину , яку інженери збільшили з 5 мм до 7 мм. Метод стягування шістьма гвинтами, а саме застосування чотирьох кріпильних гвинтів М8 в місцях максимально наближених до краю планки та двох гвинтів М6 - для захисту броненакладки. Гвинти М8 мають додатковий захист завдяки спеціальним накладкам.

    Чотири точки зварювання броненакладки SOLID PRO+

    Звернемо Вашу увагу на район броненакладки циліндру. Нерідко зловмисники обирають саме його найвразливішим місцем захисної фурнітури.  Однак, циліндр захисної фурнітури ROSTEX захищено міцною броненакладкою із нержавіючої сталі зі спеціальною протисвердлильною шайбою, яка обертається. Шайбу вироблено з якісної легованої сталі з подальшим її гартуванням. Основною відмінністю легованої сталі від вуглецевої є її здатність більше «прогартовуватись», тому і супротив свердлінню значно підвищується.

    І що ж відрізняє нову захисну фурнітуру ROSTEX від інших моделей, так це чотири точки зварювання броненакладки, що відповідає підвищеному рівню безпеки. На внутрішній стороні захисної пластини знаходяться стяжні гвинти  в місці розташування  циліндра дверного замка. Відстань між цими гвинтами становить 38 мм і відповідає отворам в корпусах більшості замків, які використовуються на ринку України.

    Характерною ознакою захисної фурнітури ROSTEX є її декоративне оздоблення з нержавіючої сталі. Поверхня ROSTEX® SOLID-PRO має два варіанта обробки:

    1) матова нержавіюча сталь 2) матова нержавіюча сталь титан PVD.

    Також доступна комплектація фурнітури з фіксованою ручкою. Комплектації: 1. mov-mov; 2. fix-mov. Лаконічний дизайн дозволяє застосовувати її на дверях як у класичному, так і сучасному стилях.

    Стандартна комплектація фурнітури для дверей товщиною 56-70 мм з можливістю подовження до 100 мм, за рахунок подовжуючих наборів. Наразі, фурнітура розрахована на використання із замками з міжосьовою відстанню 85 мм і 90 мм.

    На сьогодні це безальтернативно найсильніша в Україні і в Європі захисна фурнітура, тому вона стане кращим рішенням для захисту Ваших вхідних дверей.

    lock.ua Замовити нову посилену фурнітуру ROSTEX SOLID PRO+ можна за допомогою сайту-вітрини – lock.ua!
     

    Захисна фурнітура ROSTEX SOLID PRO +

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору