Нові модифікації дверної фурнітури ROSTEX Quadrum i Rotondum / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові модифікації дверної фурнітури ROSTEX Quadrum i Rotondum

  • 03.11.2017

    Нові модифікації дверної фурнітури ROSTEX Quadrum i Rotondum

    Нові модифікації дверної фурнітури ROSTEX Quadrum i Rotondum

    Український ринок дверних ручок переважно зорієнтований на європейський стандарт замків – з отворами для кріплення ручки, тож і чеський виробник Rostex у стандартній комплектації пропонує ручки відповідного наскрізного кріплення. Такі ручки стягуються одна з одною за допомогою наскрізних гвинтів, що проходять у спеціальних отворах замків дверей. Однак не всі замки, популярні в Україні, мають такі технологічні отвори, щоб можна було поставити дверну ручку з наскрізним кріпленням. Наприклад, в ізраїльських та італійських замках потрібні інші рішення.

    Нові модифікації дверної фурнітури ROSTEX Quadrum i Rotondum

    Накладні ручки ROSTEX Quadrum i Rotondum

    Компанія ROSTEX врахувала цей момент і запропонувала споживачам нові модифікації ручок Quadrum i Rotondum. Вони мають накладне кріплення, що дозволяє використовувати їх із будь-якими замками на будь-яких дверях. Такий тип кріплення врізається в дверну поверхню і не потребує наскрізних отворів у конструкції замка.

    Накладні ручки ROSTEX Quadrum i RotondumНові модифікації дверної фурнітури ROSTEX Quadrum i Rotondum

    Відтепер на складі доступна фурнітура Quadrum i Rotondum із двома типами кріплення – наскрізним (яке потребує отворів у замку для монтажу ручки) і накладним (не потребує таких отворів).

    Коли фурнітура встановлюється на місце, де раніше вже стояли ручки іншого типу, наприклад, після реновації або ремонту, рекомендуємо використовувати ремонтні пластини. Їх можна придбати в комплекті з ручками Quadrum i Rotondum.

    Ремонтна пластина Quadrum Ремонтна пластина Rotondum

    Тож із новими накладними ручками ROSTEX можна застосовувати необмежену кількість модифікацій замків. Наявність в асортименті Вашого магазину фурнітури ROSTEX суттєво спростить для кожного клієнта процес вибору як дверного декору, так і самих замків. Тож замовляйте нову лінійку і підвищуйте успішність Вашого бізнесу!

     

    Злом-Випробування захисної фурнітури ROSTEX QUADRUM

     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору