Нова обробка фурнітури ROSTEX – чорний титан матовий / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нова обробка фурнітури ROSTEX – чорний титан матовий

  • 06.05.2016

    Нова обробка фурнітури ROSTEX – чорний титан матовий

    Нова обробка фурнітури ROSTEX – чорний титан матовий

     В 2016 році чеський виробник якісної дверної фурнітури із нержавіючої сталі ROSTEX® представив нову обробку Чорний титан матовий для найпопулярніших моделей фурнітури – захисна фурнітура ASTRA RX, захисна фурнітура на роздільних щитках QUADRUM та інтер’єрна фурнітура RAVENA.

    Фурнітуру ROSTEX® в новій обробці було вперше презентовано в Німеччині на виставці FRONTALE наприкінці березня 2016 року. Там її і побачили менеджери СПВ Компані Лтд. та одразу ж зробили замовлення, через місяць вона вже надійшла в Україну.

    Попит на фурнітуру чорного кольору з’явився нещодавно, викликаний він змінами у соціальних та стильових перевагах. Накопичення речей перестало бути показником успіху і достатку – в моді мінімалістичні і практичні стилі, екостиль та чорно-біла гама.

    Фурнітура ROSTEX® в обробці Чорний титан матовий ефектно виглядає на дверях білого та молочного кольору на гладких або фрезерованих накладках із простим рисунком. Використання патини темної рекомендуємо звести до мінімуму і застосовувати її акуратно у фрезі, а не по всій поверхні, оскільки це зменшить контрастність.

    Гарно буде виглядати фурнітура ROSTEX® в обробці Чорний титан матовий у поєднанні із світлими плівками VINORIT®: Бьянко горизонтальний, Дуб білений, Дуб полярний, Тик світлий а також із сірими плівками з деревинним дизайном: Дуб сірий, Дуб вулканічний, Черешня графіт.

    Гарно доповнять фурнітуру в чорному кольорі тумблери для цилінрів ABLOY® в обробці Хром чорний Dragon, які вже рік успішно продаються в Україні.

    З усією колекцією захисної та інтер’єрної фурнітури ROSTEX® можна ознайомитись на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», докладніше про продукцію ROSTEX® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору