Ексклюзивна установка протиугінного блокіратора на PORSСHE Panamera від CONSTRUCT Ательє / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Ексклюзивна установка протиугінного блокіратора на PORSСHE Panamera від CONSTRUCT Ательє

  • 26.04.2017

    Ексклюзивна установка протиугінного блокіратора на PORSСHE Panamera від CONSTRUCT Ательє

    Ексклюзивна установка протиугінного блокіратора на PORSСHE Panamera від CONSTRUCT Ательє

    У квітні до нас звернулися партнери з ВІП Автогруп, клієнт яких забажав встановити на автомобіль Porsche Panamera протиугінний замок CONSTRUCT® КПШ. Оскільки готового модельного рішення замка в каталозі виробника досі немає, до роботи взялися сертифіковані спеціалісти CONSTRUCT Ательє.

    Протягом трьох днів на території сервісу ВІП Автогруп відбувалася унікальна розробка, збір та встановлення модельного блокіратора КПШ CONSTRUCT®. Блокіратор був встановлений на штатні місця за допомогою зривного кріплення, при цьому акуратний вихід личинки замка не зіпсував інтер’єр салону Porsche Panamera.

    Протиугінний замок CONSTRUCT® КПШ блокує рухомі вузли механізму перемикання швидкостей, відрізняється стійкістю до висвердлювання та до спроб охолодження рідким азотом.

    На більшість популярних моделей авто розробка механічних блокіраторів КПШ проводиться безпосередньо на заводі CONSTRUCT®  в Чехії. Проте якщо на автомобіль замовника ще немає готового рішення – на допомогу прийде авторизований інженерно-конструкторський інсталяційний центр CONSTRUCT Ательє.

    Навіть якщо Ваш автомобіль преміального класу, ми радимо встановлювати додаткові протиугінні засоби, оскільки захист не може бути зайвим.

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору