Знову в моді: тумблер MUL-T-LOCK® в обробці «Хром полірований» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Знову в моді: тумблер MUL-T-LOCK® в обробці «Хром полірований»

  • 29.11.2016

    Знову в моді: тумблер MUL-T-LOCK® в обробці «Хром полірований»

    Знову в моді: тумблер MUL-T-LOCK® в обробці «Хром полірований»

    Компанія MUL-T-LOCK® (Ізраїль), приділяючи особливу увагу останнім трендам в оформленні приміщень, представила ринку тумблер в обробці «Хром полірований», яка сьогодні знову стає дуже популярною і затребуваною.

    Крім універсального кольору, який дозволяє використовувати тумблер, як в класичних, так і сучасних інтер'єрах, обробка «Хром полірований» відрізняється винятковою стійкістю до механічних пошкоджень – вона друга по стійкості до фізичного впливу після обробки «Титан PVD». Це означає, що навіть при несприятливих умовах, обробка не покриється подряпинами або тріщинами, не стане розшаровуватися, а збереже ідеальний зовнішній вигляд.

     

    Хромовані дверні ручки, а також захисна дверна фурнітура, сьогодні дуже часто зустрічаються в інтер'єрах різноманітних приватних і громадських об'єктів. Тому, тумблер MUL-T-LOCK® в обробці «Хром полірований» стане відмінним доповненням до згаданої фурнітури. Так, наприклад, цей тумблер гармонійно поєднується з чеською дверною ручкою ROSTEX® RAVENA і італійським захисним протектором DISEC® BD200, також виготовлених в обробці «Хром полірований».

    Створюючи тумблер в обробці «Хром полірований», як і будь-який інший свій продукт, ізраїльський виробник MUL-T-LOCK® слідував головному своєму принципу безапеляційної надійності. Тумблер виготовлений з міцної якісної сталі, він з успіхом може застосовуватися не тільки для міжкімнатних, але і для вхідних дверей.

    Таким чином, на даний момент палітра можливих обробок тумблерів для циліндрів MUL-T-LOCK® виглядає так:

    Циліндр з тумблером – дуже зручний винахід, який значно збільшує рівень комфорту при користуванні дверним замком. Маючи тумблер як складову частину циліндра замка, у власника приміщення немає необхідності у використанні ключа кожен раз, коли виникає необхідність закрити або відкрити двері зсередини – для цього достатньо лише повернути тумблер.

    Тумблер MUL-T-LOCK® в обробці «Хром полірований» вже доступний на складі СПВ Компані Лтд. А це означає, що кожен український споживач вже зараз може вдосконалити свої двері не лише з точки зору практичності користування, а зробити їх ще більш візуально привабливими і стильними.

    З асортиментом циліндрів і тумблерів MUL-T-LOCK® можна ознайомитися на сайті СПВ Компані Лтд. Детальніше про продукцію MUL-T-LOCK® читайте також в журналі «Замки і ключі» і в блозі кращих фахівців галузі bezpeka.spv.ua.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору