Досконалий дизайн, на який не потрібно чекати! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Досконалий дизайн, на який не потрібно чекати!

  • 27.09.2016

    Досконалий дизайн, на який не потрібно чекати!

    Досконалий дизайн, на який не потрібно чекати!

    ROSTEX® RAVENA – ручка, яка найбільш вдало поєднує в собі сучасний лаконічний стиль, універсальність і надійність, а передбачені виробником варіанти обробок дозволяють підкреслити індивідуальність будь-якого інтер’єру.

    Це серія високоякісних ручок, що виготовляються виключно з нержавіючої сталі, весь процес їх виробництва відбувається лише на заводі у Чехії. Ручки можуть застосовуватись як для міжкімнатних, так і для вхідних дверей, що дозволяє об’єднати всі двері будівлі єдиним дизайном фурнітури в однаковій обробці.

    Ручки ROSTEX® RAVENA доступні на нашому складі в трьох обробках: інноваційна – Чорний титан матовий, класичні - Нержавіюча сталь матова, Хром полірований.

    ROSTEX® RAVENA в обробці Чорний титан матовий пасуватиме інтер’єрам оформлених в сучасних стилях: мінімалізм, хай-тек. Ефектно виглядає на дверях білого та молочного кольору на гладких або фрезерованих накладках із простим малюнком. Буде гарно виглядати в поєднанні із світлими плівками VINORIT®. У разі застосування фурнітури для вхідних дверей, ручку рекомендується поєднувати з захисним протектором ROSTEX® QUADRUM в обробці Чорний титан матовий

    ROSTEX® RAVENA в обробці Нержавіюча сталь матова пасуватиме приміщенням громадського призначення, в яких значна увага, перш за все, приділяється функціональності. Краще за все підходить для застосування у сучасних інтер’єрах, що оформлені в однотонних, лаконічних і стриманих кольорах. Має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею.  

    ROSTEX® RAVENA в обробці Хром полірований додасть ексклюзивності й виразності, а також підкреслить особливість та неповторність дизайну інтер’єру. Одна із найпоширеніших та найстійкіших обробок, має поліровану дзеркальну поверхню сріблястого кольору. Добре виглядає як на темних, так і на світлих дверях всіх кольорів та підходить до всіх стилів інтер’єрів. У разі застосування фурнітури для вхідних дверей рекомендується поєднувати з захисним протектором DISEC BD200 на квадратному щитку.

    Звертаємо увагу, що ручка ROSTEX® RAVENA для внутрішніх дверей в кожній із зазначених вище обробок також доступна до замовлення в комплекті із щитком для міжкімнатних або сантехнічних дверей.

    ROSTEX® (Ростекс) – світовий виробник надійної захисної фурнітури, яка давно вже здобула визнання серед професіоналів галузі безпечного замикання. Фурнітура ROSTEX® вирізняється високими експлуатаційними характеристиками, якістю та сучасними стильними дизайнами.

    З асортиментом фурнітури ROSTEX® можна ознайомитись на сайті «СПВ Компані Лтд.». Докладніше про продукцію ROSTEX® читайте також ужурналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі bezpeka.spv.ua.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору