Незвичайний чорний: нова обробка ручки ABLOY Consul і протектора DISEC BDS16 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Незвичайний чорний: нова обробка ручки ABLOY Consul і протектора DISEC BDS16

  • 21.10.2016

    Незвичайний чорний: нова обробка ручки ABLOY Consul і протектора DISEC BDS16

    Чорний колір уособлює елегантність та респектабельність, вдало підкреслює важливі деталі, робить  їх більш виразними, його з легкістю можна гармонійно поєднувати з будь-якими іншими кольорами та відтінками. Він завжди є популярним серед споживачів, тому все більше виробників, продукція яких, так чи інакше, відіграє важливу роль в оформленні приміщення, знаходять нові, нестандартні способи використання чорного кольору.

    Саме такою нестандартною інтерпретацією чорного є обробка дверної ручки ABLOY® Consul і захисного протектора DISEC® BDS16Хром чорний. Обробка вигідно вирізняється серед інших «чорних обробок», до яких ми вже звикли, наприклад, матовий або глянцевий чорний.

    Поєднавши в інтер’єрі ці два продукти відомих світових виробників в обробці Хром чорний, можна вдало доповнити інтер’єр як в будь-якому традиційному, так і в сучасному стилі. Завдяки такому комплекту фурнітури (ручка + протектор) в приміщенні з’явиться стильний акцент.

    Важливо, що застосовувати ручку ABLOY® Consul та протектор DISEC® BDS16 можна на вхідних дверях, адже нова обробка стійка до впливу умов зовнішнього середовища.

    Ручка ABLOY® Consul з протектором DISEC® BDS16 в обробці Хром чорний ефектно виглядає на дверях білого та молочного кольору, на гладких або фрезерованих накладках з простим, лаконічним малюнком. Найкраще виглядають модні новинки в поєднанні із ПВХ-плівками VINORIT® світлих кольорів, надаючи дверям нестандартності та роблячи їх по-справжньому стильними.

    Чудово доповнюють фурнітуру тумблери для циліндрів ABLOY® в обробці Хром чорний Dragon, які вже тривалий час користуються популярністю серед українських споживачів.

    Ручка ABLOY® Consul та захисний протектор DISEC® BDS16 вже на складі нашої компанії, а отже цей комплект дизайнерської дверної фурнітури в новій незвичайній обробці Хром чорний доступний до замовлення!

    З асортиментом захисної та інтер’єрної фурнітури ABLOY® та захисних протекторів DISEC® можна ознайомитись на сайті «СПВ Компані Лтд.». Докладніше про продукцію ABLOY® і DISEC® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі bezpeka.spv.ua.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору