Hyundai Sonata під надійним захистом CONSTRUCT / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Hyundai Sonata під надійним захистом CONSTRUCT

  • 07.06.2016

    Hyundai Sonata під надійним захистом CONSTRUCT

    Hyundai Sonata під надійним захистом CONSTRUCT

    Авторизований центр з монтажу найсучасніших ексклюзивних засобів захисту автомобіля від угону CONSTRUCT Ательє, має 20-річний досвід на ринку протиугінних систем та широку географію реалізованих проектів не тільки в Україні, а й за її межами. 

    Все більше автовласників мають змогу встановити на свій автомобіль надійний протиугінний замок CONSTRUCT, як механічний так і електромеханічний.  Замок блокування перемикання селектора КПШ чи капота, або ж  КПШ та капота одночасно. Спеціалісти центру можуть ексклюзивно провести розробку та встановлення замка рульового валу за бажанням клієнта. 

    Власник Hyundai Sonata з Одеси, будь-що бажав встановити на свій автомобіль протиугінний захист від CONSTRUCT,  але ніяк не зміг знайти центру з установки, який би в повній мірі задовольнив всі його вимоги. Проте, зателефонувавши в  CONSTRUCT Ательє, та поспілкувавшись з його фахівцями, зрозумів, що саме тут можуть здійснити професійну та якісну установку комплексу протиугінних систем, які б відповідала всім поставленим вимогам.  Після консультацій, було прийнято рішення встановити два протиугінні замка:  механічний замок КПШ та додатковий замок блокування капоту. 

    В обумовлений день, власник приїхав на Hyundai Sonata в CONSTRUCT Ательє, де інженерами - конструкторами були проведені всі необхідні роботи по встановленню протиугінних замків CONSTRUCT. До того ж, для більшої зручності в користуванні, було перекодовано обидва замки під один ключ. 

    Весь процес установки зайняв лише один день і  щасливий автовласник зміг забрати свій автомобіль  вже з надійним захистом CONSTRUCT.

    Протиугінні системи CONSTRUCT® для Hyundai Sonata  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Hyundai Sonata  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Hyundai Sonata  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Hyundai Sonata

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору