«СПВ Компані Лтд.» започаткували співпрацю з чеської компанією TOKOZ® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд.» започаткували співпрацю з чеської компанією TOKOZ®

  • 21.08.2015

    «СПВ Компані Лтд.» започаткували співпрацю з чеської компанією TOKOZ®

    «СПВ Компані Лтд.» започаткували співпрацю з чеської компанією TOKOZ®
    «СПВ Компані Лтд.» розпочала співробітництво з відомою чеською компанією TOKOZ® (Токоз), що спеціалізується на виробництві замків і фурнітури та посідає одне з провідних місць у галузі безпечного замикання майна у Чеській Республіці.
     
    Заснована у 1920 році, компанія TOKOZ® (Токоз) вже понад 90 років представляє на ринку свою продукцію безпеки, асортимент якої постійно розширюється: механічні циліндри з патентованою технологією обертальних дисків, висячі замки, замки для обладнання, люків, воріт, контейнерів, завіси тощо.
     
    Чеська компанія TOKOZ® (Токоз)
     
    Девіз компанії: «Убезпеч свій світ» (Secure Your World), що яскраво підкреслює бажання TOKOZ® запропонувати споживачу безпеку та затишок завдяки своєму якісному європейському продукту. Поступове розширення виробничої та технологічної бази, дозволило компанії започаткувати напрям з виготовлення запчастин на замовлення для різноманітних фірм, включаючи автомобільну галузь.Висячі замки TOKOZ® (Токоз)
     
    Зараз на складі «СПВ Компані Лтд.» доступний для замовлення широкий асортимент висячих замків TOKOZ® (Токоз). Продукція TOKOZ® сертифікована згідно стандартів EN 1627, EN 12320, EN 1303 та пройшла відповідні випробування. Для тестів використовувались послуги поважних акредитованих випробувальних лабораторій SZU Engineering Test Institute у м. Брно та TREZOR TEST s.r.o. у м. Клецани.
     
    Висячі замки TOKOZ® (Токоз) призначені, як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування, характеризуються вологостійкістю та стійкістю до впливу навколишнього середовища і корозії. Залежно від моделей, ступеню захисту та матеріалу виробу, висячі замки TOKOZ® можуть застосовуватись для замикання воріт, шаф, обладнання, вітрин, контейнерів. У свою чергу висячі замки кодові серії DELTA з дужками з загартованої сталі стануть ідеальним рішенням для безпеки багажу під час мандрівок або замикання дверей шафок у роздягальнях.
     
    Висячі замки TOKOZ® (Токоз) 
    Окрім того, пропонуємо увазі замовників комплекти висячих замків з захисними завісами серії UZ, що спеціально розроблені для двостулкових дверей гаражів і складів та характеризуються підвищеною стійкістю до корозії. Спеціальна конструкція завіс перешкоджає механічним пошкодженням замка та дужок, а також чинить опір розпилюванню, свердлінню та силовому злому. При потребі дані замки можна включити до систем Майстер-ключ та Один ключ.
     
    Висячі замки TOKOZ® (Токоз)
     
    Для забезпечення максимального захисту, компанія TOKOZ® пропонує використовувати разом з висячими замками – надійні якісні завіси з загартованої сталі серії GOLEM або Р, які розроблені для протидії розпилюванню, свердлінню та силовому злому. Широкий асортимент завіс TOKOZ® представлений на нашому складі та доступний для замовлення вже зараз.
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору