«Емоційні» висячі замки TOKOZ® - стильний декор для кожного / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «Емоційні» висячі замки TOKOZ® - стильний декор для кожного

  • 25.08.2015

    «Емоційні» висячі замки TOKOZ® - стильний декор для кожного

    «Емоційні» висячі замки TOKOZ® - стильний декор для кожного
    Ми розпочали співробітництво з відомою компанією TOKOZ® (Токоз), що спеціалізується на виробництві високобезпечних висячих замків і фурнітури та посідає одне з провідних місць у галузі безпечного замикання майна у Чеській Республіці. Ми обрали продукцію TOKOZ® завдяки високій якості матеріалів, дотриманню європейських стандартів та стильному дизайну. Продукція безпеки не обов’язково має бути монохромною, і висячі замки чеської компанії TOKOZ® (Токоз) серії Emotion – доводять це!
    Висячі замки чеської компанії TOKOZ® (Токоз) серії Emotion
    Представляємо увазі замовників нову унікальну лінійку висячих замків TOKOZ® класу Standard Security для замикання шкільних шафок, а також шафок у роздягальнях та спортзалах. Дана продукція вирізняється з-поміж інших висячих замків яскравим емоційним оформленням. Девіз серії TOKOZ® Emotion: «У кожного свій секрет», і ця фраза яскраво підкреслює індивідуальне призначення замочків для зачинення дитячих і шкільних шафок, замків на валізах та сумках. Яскравий висячий замок не лише забезпечить належний захист речам, але й стане своєрідною родзинкою інтер’єру або прикрасою валізи. Безпека та краса – речі сумісні!
    Висячі замки чеської компанії TOKOZ® (Токоз) серії Emotion Головні переваги висячих замків TOKOZ®  Emotion (Токоз) – простота монтажу та повсякденного користування. Закрити замок можна без ключа – просто натиснувши на дужку – це легко та зручно. Окрім того, полишити висячий замок відкритим неможливо, адже ключ з циліндра можна витягнути лише у замкненому стані.
     
    Зараз на складі «СПВ Компані Лтд.» є замок TOKOZ® (Токоз) Emotion у оформленні Carbon. Під замовлення доступні інші яскраві забарвлення: Army, Cherry, Flower, Graffiti та Emo. Усі висячі замки комплектуються трьома ключами та виконані зі сталі, дужка замка – з загартованої сталі. При потребі замки можна об’єднати у систему Один ключ, що дозволяє відкривати кілька висячих замків одним ключем. Усі висячі замки TOKOZ® (Токоз) мають підвищену стійкість до корозії та можуть використовуватись для зовнішнього застосування.
     
    Докладніше про розмаїття висячих замків TOKOZ® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
    Нові продукти і технології:
    Висячі замки TOKOZ®
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору