Система CLIQ® Remote – рішення з ультимативної безпеки для корпоративного замикання / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Система CLIQ® Remote – рішення з ультимативної безпеки для корпоративного замикання

  • 22.07.2015

    Система CLIQ® Remote – рішення з ультимативної безпеки для корпоративного замикання

    Система CLIQ® Remote – рішення з ультимативної безпеки для корпоративного замикання
    Облаштування корпоративних об’єктів системами Майстер-ключ, як доповнення систем контролю доступу (СКД), вже давно стало гарною традицією для сучасних компаній, що піклуються про безпеку рухомого та нерухомого майна. Розуміючи переваги контролю ключів та пересування співробітників на об’єкті з різними рівнями доступу, підприємства не лише забезпечують безперебійний виробничий процес, але й здобувають імідж та визнання серед конкурентів.
     
    Хочемо звернути увагу фахівців на систему CLIQ® Remote (Клік ремоут) для корпоративних об’єктів, що адмініструє замки та циліндри з технологією CLIQ® (Клік). Головною особливістю такої системи є поєднання механічних систем Майстер-ключ з системами контролю доступу (СКД). Циліндри та ключі CLIQ® дозволяють офф-лайн функціонування, тоді як програмне забезпечення та спеціальні додаткові аксесуари - дозволяють адмініструвати систему в режимі он-лайн.
    Що ж таке CLIQ® Remote?
    Це електромеханічна система контролю доступу. CLIQ® Remote (Клік ремоут) поєднує переваги механічних продуктів (висячі замки, замки для обладнання, циліндри та ключі) з універсальністю та гнучкістю електронної частини, яка надає низку корисних функцій. Серед яких:
    гнучка авторизація прав доступу із можливістю оперативної зміни;
    авторизація за часовими параметрами;
    ревалідація доступів (періодичне поновлення прав доступу на визначений період часу);
    контрольний журнал подій у циліндрах та ключах;
    надання доступу на віддалені об’єкти;
    адміністрування списку співробітників та відвідувачів тощо.
     
    Шість головних переваг системи CLIQ® Remote
    Контроль доступу - система надає надвисоку гнучкість в адмініструванні прав доступу користувачів.
    Дистанційне керування авторизацією – система дозволяє в реальному часі додавати або відміняти права доступу ключів через спеціальні дистанційні пристрої програмування.
    Зниження ризиків при втраті ключів – система дозволяє відмінити права втраченого ключа безпосередньо через циліндр, який він відмикав.
    Захист від несанкціонованого копіювання ключів - неавторизоване копіювання ключів CLIQ® (Клік) неможливе.
    Простота монтажу - не потребує прокладання дротів та може бути проінстальованим на працюючому об’єкті без додаткової витрати часу.
    Проста інтеграція з механічними системами Майстер-ключ.
     
    Система CLIQ® Remote (Клік ремоут) функціонує на усьому розмаїтті замкової продукції ключових платформ ABLOY® Protec2 (Аблой Протек2) та MUL-T-LOCK® Interactive+ (Мультилок Інтерактив+). Таким чином, до системи можна об’єднати контроль за доступом до дверей офісів, вхідних дверей, воріт, шаф, вітрин, обладнання, люків, електрощитків тощо.
     
     
    Про функціонал додаткових пристроїв, що працюють у системі CLIQ® Remote, читайте у наших наступних релізах. Слідкуйте за новинами на сайті!
     
    Докладніше про технологію CLIQ® на ключових платформах ABLOY® Protec2 та MUL-T-LOCK® Interactive+ читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Про технологію CLIQ® від MUL-T-LOCK® дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору