Роль технології CLIQ® у сфері приватного замикання / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Роль технології CLIQ® у сфері приватного замикання

  • 27.02.2015

    Роль технології CLIQ® у сфері приватного замикання

    Роль технології CLIQ® у сфері приватного замикання
    Технологія CLIQ® (Клік) – це ультимативна система безпеки, що поєднує у собі два рішення: надійність механічних циліндрів та унікальність електронного блокування. Технологія CLIQ® (Клік) – це інтелектуальна розробка концерну ASSA ABLOY, що є найбільшим у світі розробником та виробником продукції в галузі безпеки об’єктів та контролю доступу. Механічна частина технології базується на патентованих ключових платформах: MUL-T-LOCK® Interactive+ та ABLOY® Protec2.
     
    За допомогою циліндрів та ключів CLIQ® (Клік) можна будувати та модифікувати систему Майстер-ключ, поєднуючи механічні замки та циліндри із електронним елементом у системі CLIQ®. Сама технологія CLIQ® є бездротовою, тому її легко інтегрувати у існуючу майстер-систему. Ключ CLIQ® з актуальними правами доступу зможе відкривати циліндри CLIQ®, а також звичайні механічні циліндри.
     
    Кожен ключ та циліндр у системі CLIQ® (Клік) мають унікальну ідентифікацію. У голові ключа знаходиться електронний мікрочіп, що надсилає сигнал до додаткового блокуючого механізму у циліндрі CLIQ®. Даний код – криптостійкий і скопіювати код з ключа неможливо. Даний код базується на технології 3DES – симетричний блочний шифр, який базується на технології DES, що суттєво підвищує безпеку і збільшує розмір ключа.
     Технологія CLIQ® (Клік)
    Також у голові ключа знаходиться й елемент живлення, який приводить у дію електронну ідентифікацію та блокування. У циліндрі елементи живлення відсутні. Це важливо, так як користувач завжди матиме доступ для заміни елементу живлення в разі необхідності. Батарейки вистачає на 2 роки або 20 000 циклів відкривань. Для споживача дана технологія буде цікавою в першу чергу наданням ультимативної безпеки, а користування ключем не потребує ніяких додаткових знань або навичок.
     
    У свою чергу монтаж продукції із технологією CLIQ® (Клік) відбувається таким же чином, як і звичайних механічних замків або циліндрів. Купувати додаткові інструменти майстру немає необхідності. Майстер завжди отримає готовий до використання продукт.
     
    Кожен користувач продукції з технологією CLIQ® отримує такі переваги:
    - Ключі CLIQ® захищені від несанкціонованого дублювання і додатковий ключ можна виготовити лише у Авторизованих центрах з виготовлення ключів при наявності картки користувача.
    - Циліндри CLIQ® класу Extra Security на основі ключових платформ MUL-T-LOCK® (Мультилок) Interactive+ та ABLOY® (Аблой) Protec2 захищені від бампінгу, відкриття відмичками та свердління.
    - Права доступу ключів CLIQ® можуть бути оперативно змінені, а загублені ключі - виключені з системи без механічного перекодування циліндрів. Для виконання цих маніпуляцій потрібно звернутись до Локсмайстер-центру.
    - При потребі можна замовити послугу зі зчитування журналу подій у системі. Усі події у системі фіксуються у журналі, що зберігається як у ключах, так і в циліндрах CLIQ® (Клік).
     
     
    Докладніше про технологію CLIQ® читайте у блозі технічного спеціаліста «СПВ Компані Лтд.» Олександра Красоти.
    Про особливості патентованої платформи MUL-T-LOCK® Interactive+ з додаванням технології CLIQ® читайте у блозі технічного спеціаліста «СПВ Компані Лтд.» Олександра Вороного.
     
    Принцип дії ключа та циліндра CLIQ® дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами +38 (044) 456 9444, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору