Наші іноземні партнери - MUL-T-LOCK ITALY / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Наші іноземні партнери

  • MUL-T-LOCK ITALY, Італія

     
     
    ПРО КОМПАНІЮ
     
    Mul-T-Lock Italy ( мультилок італія ) – провідний італійський виробник замково-скобяних виробів. Компанія пропонує широкий асортимент замкових механізмів і замикальних конструкцій найвищої секретності для житлових приміщень і промислових будівель.

    На європейському заводі виготовляють сувальдні, роторні одно- та двосистемні замки, броненакладки й різноманітні додаткові аксесуари.
     
    Високобезпечні замки.

    Вироби Mul-T-Lock Italy поєднують якість і надійність механізмів, високу стійкість до впливів та зручність в експлуатації. Продукція Mul-T-Lock Italy широко використовується для державних, комерційних, промислових та житлових приміщень. Уся лінійка виробів Mul-T-Lock Italy виготовляється за найвищими стандартами якості, з кращих матеріалів за новітніми технологіями.

    Mul-T-Lock Italy завжди пропонує клієнтам надійну продукцію за розумною ціною.
     
    Високобезпечні замки.
     
     
     
     
     
     
    Сертифікати:

     
    Виробник високобезпечних циліндрів всіх типів; корпусів дверних замків, замків: висячих, для обладнання, електромеханічних; дотягувачів та автоматики для дверей.    certificate
     
    Найпопулярніша продукція MUL-T-LOCK Italy:
    Протектори захисні MUL-T-LOCK Italy
    Замки основні багатонаправлені
     
    Читайте також:
    Замок - запорука безпеки
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору