Спеціалісти Construct-Ательє захистили від угону преміальний міні-кросовер Infiniti QX30 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Спеціалісти Construct-Ательє захистили від угону преміальний міні-кросовер Infiniti QX30

  • 06.08.2018

    Спеціалісти Construct-Ательє захистили від угону преміальний міні-кросовер Infiniti QX30

    Спеціалісти Construct-Ательє захистили від угону преміальний міні-кросовер Infiniti QX30

    Автомобільна компанія Infiniti відома як виробник преміальних авто. Не є виключенням і компактний кросовер Infiniti QX30, на який нещодавно спеціалісти Construct-Ательє встановили надійну протиугінну систему. Представники дилерського центру Infiniti звернулися до нас із проханням розробити та інсталювати механічний замок Construct.

    Спеціалісти Construct-Ательє захистили від угону преміальний міні-кросовер Infiniti QX30
     

    Як відомо, автомобілі преміального класу потребують особливого захисту, адже на них підвищений попит у викрадачів. Та і втрата такої автівки буде значним фінансовим ударом для будь-кого. Тому встановлення надійних механічних замків чеського виробника Construct – розумний вибір. А за відсутності серійного рішення можна замовити розробку замка в Construct-Ательє, що і відбулося в даному випадку.

     

    Особливістю Infiniti QX30 є те, що тут використовується сучасна АКПШ, яка керується джойстиком, що винесений на консоль. Таким чином, встановлення замка КПШ Construct Gear є неможливим. Тому співробітниками Construct-Ательє при SPV Company Ltd було вирішено встановити блокіратор керма Construct Volant

    Construct Volant - це система, яка при закритті замка ключем не дає можливості повертати кермо. Замок встановлюється на зривні гвинти на кермовий вал. Переваги даної системи протиугінного захисту наступні:

    • замок надійно витримує дію замороження, нагрівання, а також хімічного впливу;
    • всі частини виробу повністю механічні, а тому мають виключну автономність, тобто не залежать від роботи акумулятора;
    • дані замки неможливо зламати за короткий час, відкрити відмичкою, методом бампінгу, висвердлити;
    • і відмикання, і замикання здійснюється виключно ключем.
     

    Механічні замки від Constuct, які реалізує SPV Company Ltd, є кращим рішенням захисту автомобілів від угону на сьогодні. Готові серійні зразки ви можете придбати у нас на вітрині 24/7, а якщо на вашу модель такі замки відсутні, завжди є можливість звернутися в Construct-Ательє по допомогу.

    lock.uaУвесь перелік механічних та електромеханічних замків CONSTRUCT на різноманітні автомобілі можна знайти на сайті-вітрині - lock.ua!
     

    CONSTRUCT VOLANT Протиугінний блокіратор рульового валу

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору