Новий Citroen C4 Cactus – з надійним захистом від Construct-Ательє / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий Citroen C4 Cactus – з надійним захистом від Construct-Ательє

  • 20.06.2018

    Новий Citroen C4 Cactus – з надійним захистом від Construct-Ательє

    Новий Citroen C4 Cactus – з надійним захистом від Construct-Ательє

    Надійні та престижні протиугінні механічні замки від чеського виробника Construct є одним з найкращих продуктів захисту автомобілів на сьогодні. Проте не для кожної моделі автівки можна просто придбати готову заводську модель та встановити у сертифікованому автосервісі. Адже механічні замки виготовляються індивідуально під кожну модель.

    Новий Citroen C4 Cactus – з надійним захистом від Construct-Ательє
     

    У випадку, коли на автомобіль немає заводського рішення від Construct, кращий вихід – звернутися у Construct-Ательє. Це ексклюзивний центр від SPV Company Ltd, де працюють досвідчені фахівці, що здатні протягом трьох днів змоделювати механічний замок Construct та встановити його на автомобіль.

    Так, спеціалістам Construct-Ательє поступила задача розробити замок кермового валу на Citroen C4 Cactus з роботизованою КПШ, автомобіль, на який немає серійних зразків механічних замків Construct. Протягом 5 днів було розроблено та встановлено нову модель механічного блокіратора керма Construct Volant.

    Новий Citroen C4 Cactus – з надійним захистом від Construct-Ательє
     

    В даній моделі Citroen C4 Cactus встановлена роботизована КПШ з управлінням за допомогою кнопок на консолі, через що інсталяція механічного замка Construct Gear є неможливою. Проте завдяки Construct-Ательє вкрасти автомобіль буде майже нереально, адже ми встановили у Citroen C4 Cactus надійний замок Construct Volant (або Конструкт Волант). Він встановлюється на зривні гвинти на кермовий вал, завдяки чому при закритті замка управління кермом блокується.

    Більше того, механічні замки Construct Volant працюють автономно (без залежності від стану акумулятора), вони захищені від зламу відмичкою, механічними інструментами, стійкі до свердління. Циліндри від Construct відмикаються виключно ключем, не піддаються бампінгу та іншим методам зламу. Майстри розташовують циліндр замка у зручному для водія місці в салоні, щоб користування ним було комфортним.

    Маєте автівку, на яку відсутнє серійне рішення від Construct? Обирайте Construct-Ательє, і ви отримаєте ексклюзивний та якісний захист.

    lock.uaУвесь перелік механічних замків CONSTRUCT на різноманітні автомобілі можна знайти на сайті-вітрині - lock.ua!
     

    CONSTRUCT VOLANT Протиугінний блокіратор рульового валу

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору