Новий автомобіль – нове протиугінне рішення. Розробка спеціалістів CONSTRUCT Ательє для Infiniti QХ50 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий автомобіль – нове протиугінне рішення. Розробка спеціалістів CONSTRUCT Ательє для Infiniti QХ50

  • 18.12.2018

    Новий автомобіль – нове протиугінне рішення. Розробка спеціалістів CONSTRUCT Ательє для Infiniti QХ50

    Новий автомобіль – нове протиугінне рішення. Розробка спеціалістів CONSTRUCT Ательє для Infiniti QХ50

    У листопаді,  Nissan Motor святкував офіційний День народження бренду Infiniti. Саме 8 листопада 1989 року, відбулася презентація двох моделей марки в 51 дилерському центрі. 29 років успішних продажів, нові моделі, які ставали лідерами у своєму сегменті і очевидно, що поступатися позиціями власники бренду навіть не думають.

     
    Новий автомобіль – нове протиугінне рішення. Розробка спеціалістів CONSTRUCT Ательє для Infiniti QХ50
     

    Нова модель Infiniti QХ50 – прототип моделі Infiniti EX35 , яка прийшлася до душі українцям. Преміум автомобіль  вже активно продається справжнім авто поціновувачам. Власники попередньої моделі активно зверталися до фахівців CONSTRUCT Ательє з проханням захистити автомобіль від угону. Саме тому, попереджаючи попит на протиугінні системи, для нової Infiniti QХ50, була розроблена модель замка, який блокує рульовий вал.

    Рішення, щодо блокування саме рульового валу, полягає в тому, що кузов нової моделі замість звичайної КПШ має джойстик. Через такі особливості, встановити замок на коробку перемикання швидкостей неможливо, а ось замок CONSTRUCT VOLANT відмінно підійде Infiniti QХ50.

    Модель блокіратора зроблена та відправлена на завод CONSTRUCT у Чехію. Тож, незабаром, ви зможете надати гідний протиугінний захист для свого новенького авто. Слідкуйте за новинами, а якщо рішення для вашого автомобіля ви не знайшли на вітрині 24/7, завжди є альтернатива. Звертайтеся до працівників CONSTRUCT Ательє, які знайдуть рішення для марки вашого автомобіля.

     
    lock.uaУвесь перелік механічних та електромеханічних замків CONSTRUCT на різноманітні автомобілі можна знайти на сайті-вітрині - lock.ua!
     

    CONSTRUCT VOLANT Протиугінний блокіратор рульового валу

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору