SPV Company Ltd продемонструвала нові кольори ПВХ-плівок VINORIT / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd продемонструвала нові кольори ПВХ-плівок VINORIT

  • 25.03.2014

    SPV Company Ltd продемонструвала нові кольори ПВХ-плівок VINORIT

    SPV Company Ltd продемонструвала нові кольори ПВХ-плівок VINORIT
    SPV Company Ltd екслюзивний постачальник ізраїльських ПВХ-плівок зустрічає новий сезон 2014 з новими кольорами VINORIT (вінорит).
     
    Асортимент вертикальних деревинних забарвлень ПВХ-плівок поповнився трендовими кольорами з новим тисненням шантонг, яке досі було нехарактерним для VINORIT:
    VINORIT 21 Дуб світлий LIGHT OAK – це поєднання завжди популярного кольору світлого натурального дубу з традиційним тисненням PORIM. Аналогічний колір є в асортименті WINSHIELD – ПВХ-плівки для ламінування вікон, що дозволяє оформити інтер`єр та екстер`єр в одному дизайні.
    VINORIT 22 Дуб коричневий BIRCH TREE – м`який коричневий колір і фактурні переходи створюють відчуття тепла та затишку. «Дуб коричневий» допоможе створити у вашому будинку ідеальну атмосферу комфорту, оскільки цей колір також присутній у гаммі плівок для ламінування вікон.
    VINORIT 23 Дуб темний шантонг DARK OAK 23 – принт DARK OAK встиг стати найпопулярнішим, адже це сучасна інтерпретація фактури тонованого дубу, а нове тиснення шантонг створює відчуття об`єму.
    VINORIT 33 Тик темний JAPAN TEAK 33 – темно-золотистий колір, який переходить у темно-коричневий, а потім у чорний. Об`ємне тиснення шантонг підкреслює багатогранність кольорів.
    VINORIT 34 Тик світлий JAPAN TEAK 34 – світло-молочний колір, який плавно переходить у холодний кавовий колір. Виразність тиснення шантонг та колір «тику світлого» вдало виглядає на гладких накладках або накладках серії Geometry.
     
     
    Асортимент однотонних кольорів ПВХ-плівок поповнився модними відтінками з новим тисненням RUSTIKAL (рустікал):
    VINORIT 51 рустікал молочний RUSTIKAL WHITE 2116 – ніжний молочний колір у поєднанні з новим тисненням, що імітує текстуру дерева, стане окрасою будь якого інтер`єру, особливо в стилі класика та прованс.
    VINORIT 53 капучино CAPPUCCINO – насичений теплий відтінок капучино викликає солодкі асоціації та створює приємний настрій. З цим кольором можна фантазувати, не турбуючись, що він вийде з моди, оскільки колір капучино завжди актуальний. Двері або меблеві фасади в плівці цього смачного кольору пасують до усіх стилів.
    VINORIT 57 сірий лісовий FOREST GREY – модний зеленувато-сірий відтінок широко використовується в сучасному інтер`єрі. Дверна накладка теплого сірого кольору виконана у стилі мінімалізм, буде виглядати благородно та вишукано.
     
    Усі нові кольори VINORIT надійшли в рулонах шириною 1400 мм, довжиною 100 м.п.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору