VINORIT® WHITE і ALON 3 тепер у ширині 1400 мм / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > VINORIT® WHITE і ALON 3 тепер у ширині 1400 мм

  • 06.02.2014

    VINORIT® WHITE і ALON 3 тепер у ширині 1400 мм

    VINORIT® WHITE і ALON 3 тепер у ширині 1400 мм
    Уперше на склад ексклюзивного імпортера ізраїльських ПВХ-плівок VINORIT® ( вінорит ) надійшли рулони популярних кольорів WHITE (білий 05) і ALON 3 (дуб рустікал 73) шириною 1400 мм. Рулони завширшки 1250 мм, як і раніше, пропонуються виробникам дверних накладок і меблевих фасадів із МДФ. Тепер виробники, зважаючи на тип їхнього обладнання для ламінації, можуть обирати VINORIT® WHITE (білий 05) і ALON 3 (дуб рустікал 73) у зручній ширині.
     
     
    ПВХ-плівка для внутрішнього і зовнішнього застосування VINORIT® ( віноріт ) у кольорі WHITE (білий 05) добре поєднується як із сучасними, так і з класичними дизайнами. Білосніжна барва в українській символіці втілює чистоту. VINORIT® ( віноріт ) WHITE (білий 05) дозволяє створювати елегантні, «прозорі» дизайни фасадів дверей та меблів. Для підсилення виразності рисунку рекомендую використовувати срібну або золоту патину і вже до неї добирати дверну фурнітуру відповідно в холодних або теплих тонах. Ідеально пасуватиме чеська захисна фурнітура ROSTEХ ( ростекс ) моделей Décor, Quadrum і Rotondum.
     
     
    ПВХ-плівка виробництва Kibbutz Haogen VINORIT® ALON 3 (дуб рустікал 73) має теплий колір і яскраву текстуру, з якими найкраще поєднується темна патина тельма. До дверних МДФ-накладок, ламінованих VINORIT® ALON 3 (дуб рустікал 73), добирають захисну фурнітуру в теплих тонах, таку як ROSTEХ Ozdobna ( ростекс оздобна ), ROSTEХ Décor ( ростекс декор ) і ROSTEХ R4.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору