«Річні кільця» VINORIT® Moran / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «Річні кільця» VINORIT® Moran

  • 13.01.2014

    «Річні кільця» VINORIT® Moran

    «Річні кільця» VINORIT® Moran
    Відкриваємо 2014 рік із новим дизайном вхідних дверей! Декоративний фасад «Річні кільця» виконаний у високоякісній ізраїльській ПВХ-плівці VINORIT® Moran 13 (кедр ліванський 13). Ця модель продовжує серію дизайнів Nature, яка фокусується на природних мотивах у декорі МДФ-накладок для сталевих дверей.
     
    Рельєфність елементів МДФ-накладки, які наслідують річні кільця на зрізі стовбура, досягається завдяки художньому фрезеруванню. У виробництві цей прийом називають «підривом». Заглибини дверного фасаду, які лишає художня фреза, оброблені темно-коричневою патиною «Тельма». Вона якнайкраще поєднується з екологічним кольором і тисненням ізраїльської ПВХ-плівки VINORIT® Moran 13 (кедр ліванський 13 ).
     
    МДФ-накладкa «Річні кільця» від SPV Company Ltd. VINORIT Moran 13
     
    Композиція річних кілець на новому дверному фасаді вабить око, цікаво розглядати динаміку фрезерування в поєднанні з патиною. Завдяки своїй природності МДФ-накладка «Річні кільця» універсальна як для інтер’єру, так і для екстер’єру, тож нею зручно декорувати двері з обох боків. Найкраще цей МДФ-фасад пасуватиме приміщенням, оформленим у сучасних стилях. Особливо ефектно «Річні кільця» виглядають у поєднанні із захисною фурнітурою Rostex Universal ( ростекс універсал ), Rostex Décor ( ростекс декор ), Rostex Rotondum ( ростекс ротондум ) і Abloy Duetto (аблой дуетто).
     
    Декоративні накладки у високоякісній ізраїльській ПВХ-плівці VINORIT® (вінорит) дарують дверям естетичний вигляд і захист від зовнішніх впливів. Дверний фасад «Річні кільця» виготовив ТОВ «Едісан».
     
     
    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору