Урок «європеїзації входу» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Урок «європеїзації входу»

  • 16.12.2013

    Урок «європеїзації входу»

    Урок «європеїзації входу»
    Дверні дотягувачі й автоматика на будь-яку потребу стали темою останнього у 2013 році семінару, проведеного 10 грудня 2013 р. в Навчально-дослідницькому центрі «СПВ Компані Лтд». Учасники – приватні підприємці, продавці та локсмайстри із Києва, Вінниці, Чернігова та Кременчука (Полтавська область) - дізналися про асортимент і особливості роботи якісних дверних дотягувачів.
     
    «СПВ Компані Лтд» - авторизований дилер фінських дотягувачів і дверної автоматики ABLOY ( аблой ), а також ексклюзивний імпортер японської продукції RYOBI ( ріобі ). Дотягувачі RYOBI ( ріобі ) відповідають високим стандартам якості при доступній ціні. ABLOY ( аблой ) задовольнить найвибагливішого клієнта і нестандартні запити. Фінські дотягувачі – найвитриваліші у світі, окремі моделі працюють при температурі –35°C завдяки особливому складу мастила, ноу-хау виробника. Завдяки зворотному клапану дотягувачі ABLOY ( аблой ) не псуються навіть тоді, коли їм «допомагають» зачиняти двері, створюючи тим самим надвисокий тиск у механізмі. Особливе зацікавлення учасників семінару викликала дверна автоматика ABLOY ( аблой ) у дії. Вона дозволяє відчиняти двері, не торкаючись їх і безперешкодно евакуюватись у випадку пожеж. На батьківщині ABLOY ( аблой ) дверну автоматику встановлюють практично в усіх лікарняних закладах, в Україні поки що це поодинокі випадки.
     
     
    «На дотягувачі в Чернігові постійний попит. Їх ставлять навіть у гуртожитках, навчальних закладах, під’їздах житлових будинків. Люди масово відмовляються від пружин на користь більш комфортних і цивілізованих дотягувачів. Я б назвав цю тенденцію європеїзацією входу. Хоча дотягувачі продаємо переважно японські, бренду RYOBI ( ріобі ). Українці можуть собі їх дозволити, є з чого вибрати – RYOBI ( ріобі ) доберемо фактично на будь-яку потребу. Я вже десять років продаю дотягувачі і постійно стежу за новинками ринку. Семінар відкрив для мене дотягувачі ABLOY ( аблой ) САМ-типу, які дозволяють легко відчиняти навіть 80-кілограмові двері. Це справді унікальна технологія: завдяки вбудованому кулачковому валу різко зменшується момент опору до відкривання. Сподіваюся, незабаром зможемо запропонувати їх нашим покупцям», - розповів Олександр Сяба, менеджер салону-магазину «Дом на замок», м. Чернігів.
     
     
    Наталя Марцинюк, продавець магазину «Темп» у Вінниці каже, що дотягувачі в них купують переважно для офісів. Співробітники магазину розповідають клієнтам про необхідність встановлювати дотягувачі і в житлових приміщеннях, і у громадських закладах. Адже ці пристої не лише роблять зручним користування дверима, а й продовжують їм життя.
     
     
    Євгенія Малько, продавець магазину «Сейфи і замки» (Кременчук, Полтавська область) зазначила, що дотягувачі користуються популярністю серед торгових центрів. «Нині купують здебільшого продукцію RYOBI ( ріобі ): помірна ціна та якість вирішують усе. Водночас я з цікавістю послухала про переваги фінських дотягувачів ABLOY ( аблой ) і про дверну автоматику ABLOY ( аблой ). Сподіваюся, настане день, коли й на цю продукцію в нашому магазині буде попит».
     
    У 2014 році Навчально-дослідницький центр «СПВ Компані Лтд» продовжить цикл семінарів. Найближчі навчальні заходи будуть присвячені системам контролю доступу (28 січня 2014 р.) і механічному контролю доступу в системі «майстер-ключ» (11 лютого). Детальний графік занять – на партнерській зоні сайту «СПВ Компані Лтд». Відправити заявку на навчання.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору