Почни роботу з KEYLINE® - отримай подарунки та знижки! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Почни роботу з KEYLINE® - отримай подарунки та знижки!

  • 19.05.2014

    Почни роботу з KEYLINE® - отримай подарунки та знижки!

    Почни роботу з KEYLINE® - отримай подарунки та знижки!
    «СПВ Компані Лтд.» дуже цінує співпрацю з локсмайстрами та ключниками. Саме тому, ми весь час піклуємось про створення найкращих умов для наших клієнтів. Наразі ми розширили нашу пропозицію продажем оригінальних бланків ключів відомої італійської компанії KEYLINE®, які здобули бездоганний імідж на українському ринку. Дана пропозиція стартувала з початку 2014 року, проте вже встигла отримати багато схвальних відгуків від наших партнерів.

    Чому саме KEYLINE®? Це європейська якість перевірена часом та автентичність з 1770 року. Основний девіз компанії KEYLINE®: “Think New” (Думай по-новому). Тому сьогодні, ми пропонуємо особливі умови для наших клієнтів. Зокрема, при купівлі оригінальних бланків ключів KEYLINE®, ми надаємо знижку на купівлю будь-якої продукції ізраїльського виробника MUL-T-LOCK®. До того ж, для постійних клієнтів ми пропонуємо безкоштовну рекламну продукцію провідних ключових брендів та подарунки.
     
    Нещодавно ключова майстерня Summit-Keys стала одним із перших власників чудового червоного ключа від KEYLINE® для оформлення вітрини, здійснивши покупку оригінальних бланків ключів KEYLINE®. На українському ринку ТОВ “Summit-Keys” працює з 2004 року, і у цьому році святкуватиме 10-річний ювілей членства в Українській Локсмайстер Федерації та має Унікальний Номер Члена Федерації (УНЧФ 027).

    Рекламний макет червоного ключа KEYLINE® - це важливий елемент для візуального мерчандайзингу будь-якого магазину або майстерні. Великий червоний ключ розміром 65,5x28 см привертає увагу та зайвий раз підкреслює такі важливі для покупців речі, як сервіс та якість.

    Наступним власником подарунків можете стати саме Ви. Поспішайте! З питань замовлення оригінальних бланків ключів звертайтесь до «СПВ Компані Лтд.» за електронною адресою: sales@spv.ua
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору