22-23 квітня відбувся VII Всеукраїнський форум професійних Локсмайстрів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > 22-23 квітня відбувся VII Всеукраїнський форум професійних Локсмайстрів

  • 24.04.2013

    22-23 квітня відбувся VII Всеукраїнський форум професійних Локсмайстрів

    22-23 квітня відбувся VII Всеукраїнський форум професійних Локсмайстрів
    «СПВ Компані Лтд», генеральний імпортер провідних світових брендів безпеки, всьоме провела Всеукраїнський форум професійних Локсмайстрів. Протягом двох днів організатори та учасники обговорювали актуальні питання ринку безпеки.
     
    Першого дня обговорили питання сучасних маркетингових та інформаційних технологій розвитку бізнесу безпеки. Було розглянуто особливості проведення масових заходів для ознайомлення кінцевих споживачів із функціональними можливостями роботи Локсмайстер-центру. Увазі присутніх представили актуальні майданчики для розміщення піар-матеріалів - як у режимі онлайн, так і у режимі офлайн. Команда відділу діджитал-маркетингу презентувала сучасні інструменти маркетингових комунікацій.
     

    Окремо зупинились на питаннях безперебійного постачання товару партнерів, акційних пропозиціях, сервісній підтримці та складській програмі.
     

    Співробітники відділу корпоративних продажів презентували результати співпраці з відомими українськими об’єктами (в тому числі й готелю RAMADA Encore, у яком відбувся Форум), обговорили можливості та ресурси, що можуть бути залучені для досягнення максимального ефекту у реалізації проектів на об’єктах зазначеного сектору. Менеджер напряму «Вхідні двері безпеки» спільно з дизайнером «СПВ Компані Лтд» презентували вхідні двері безпеки RB-Doors (MUL-T-LOCK) (РБ-Дорс, Мультилок), зосередивши увагу на двох ключових моментах - властивостях конструктиву та безмежних рішеннях декорування. Перший день Форуму завершили доповіддю про можливості розвитку бізнесу з виготовлення ключів. Прямо у залі, де проходив захід, бажаючі мали змогу виготовити автомобільні ключі на фірмовому обладнанні KEYLINE (кейлайн).
     
     
     
    Другого дня для учасників форуму вступили спеціальні гості з Фінляндії та України – представники компанії ABLOY Oy (Аблой Ой) Ян Салокангас, Сергій Ігнатов та Максим Пахольчук. Представники всесвітньовідомої компанії провели семінар для учасників Форуму. Присутнім нагадали про визначні віхи у становленні 100-річної історії бренду ABLOY (аблой), розповіли про навісні замки та показали експериментальне відео,яким в черговий раз підтвердили стійкість виробів до різноманітних несприятливих умов навколишнього середовища та фізичного впливу.
     
    Під час зустрічі презентували нову платформу механічного замикання ABLOY Protec 2 (аблой протек).

    Окремо співробітники київського офісу компанії ABLOY Oy (Аблой Ой) представили нові продукти для рішень безпровідного мережевого доступу OPTIMA (Оптіма), Aperio, Keyaxxess, Abloy Control+, ABLOY Protec 2 CliQ Remote.
     

    Представники заводу ABLOY Oy (Аблой Ой) також приділили увагу напряму інтер’єрної фурнітури – презентували нові варіанти ручок у різних варіаціях дизайну та обробок, обладнання для еваковиходів у нестандартних рішеннях.
     
    Форум в черговий раз дав змогу визначити пріоритетні напрями, на які слід звертати увагу для сталого розвитку галузі локсмайстрів в Україні.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору