Готові дизайнерські рішення дверей – це легко разом з сайтом «СПВ Компані Лтд.» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Готові дизайнерські рішення дверей – це легко разом з сайтом «СПВ Компані Лтд.»

  • 25.04.2014

    Готові дизайнерські рішення дверей – це легко разом з сайтом «СПВ Компані Лтд.»

    Готові дизайнерські рішення дверей – це легко разом з сайтом «СПВ Компані Лтд.»
    Безпрецедентно! Готові дизайнерські рішення дверей – виробникам дверей, дизайнерам, архітекторам та замовнику. Дивіться на нашому сайті новий розділ «Декор та Дизайн» за посиланням www.dеcor.spv.ua.
     
    Розділ містить пропозиції ПВХ-плівок і дверної фурнітури – все, що необхідно для оздоблення вхідних та міжкімнатних дверей, вікон і підвіконь. Для кожної ПВХ-плівки VINORIT® (віноріт) зроблена окрема сторінка. Опираючись на стиль, який створює окремо взята ПВХ-плівка VINORIT®, дизайнер «СПВ Компані Лтд.» пропонує рисунки накладок, надає поради щодо патинування, кольору фурнітури та демонструє приклад готового дизайнерського рішення в інтер’єрі чи екстер’єрі. Усі описи, рекомендації та рисунки можна переглянути на окремих сторінках колекції, де окрім того можна завантажити за допомогою кліка зображення зразків ПВХ-плівок у форматі А4 для кращої демонстрації текстури, рисунку та забарвлення.
     
    Також у розділі «Декор та Дизайн» представлені віртуальні концепції трьох каталогів VINORIT®: «Повна колекція», «ТОП-15» та «Новинки». Каталоги зразків ПВХ-плівок формату А4 створюються за цим же зразком.
    Окрім того, у даному розділі можна знайти широкий спектр зразків захисної та інтер’єрної фурнітури. Ми весь час слідкуємо за новітніми дизайнерськими рішеннями та оновлюємо асортимент фурнітури новими сучасними моделями ручок, які стануть окрасою будь-якого приміщення.

    Розділ «Декор та дизайн» створено для всіх, хто прагне досконалості та витонченості у оздобленні інтер’єру та екстер’єру, та наглядно демонструє можливості продукції від «СПВ Компані Лтд». Довіряйте професіоналам!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору