ROSTEX® PARMA – Давній Рим і футуризм в одній фурнітурі / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > ROSTEX® PARMA – Давній Рим і футуризм в одній фурнітурі

  • 26.02.2014

    ROSTEX® PARMA – Давній Рим і футуризм в одній фурнітурі

    ROSTEX® PARMA – Давній Рим і футуризм в одній фурнітурі
    ROSTEX® PARMA і PARMA/H ( ростекс парма ) – найновіша модель інтер’єрної фурнітури на українському ринку. Новинкою одразу зацікавилися покупці та дизайнери приміщень. Адже ROSTEX® PARMA і PARMA/H – це традиційно висока якість чеського виробника ROSTEX®, помножена на неординарний зовнішній вигляд.
     
    В основу обрису роздільних щитків ROSTEX® PARMA ( ростекс парма ) покладено кола класичної парми, давньоримського щита. Образ захисного знаряддя римських легіонерів згодом ліг і в основу логотипу Пармського університету (Італія). Варіант ROSTEX® PARMA H ( ростекс парма аш ) відрізняється від PARMA саме формою щитків, вони квадратні.
    Нова модель інтер’єрної фурнітури поєднала класичні лінії щитків із ручкою футуристичної форми. Вона характерна плавним і послідовним звуженням, яке надає їй неординарного дизайну. «ROSTEX® PARMA і PARMA/H пасуватиме сучасним інтер'єрам, оформленим у стилях футуристичний дизайн, мінімалізм, хай-тек, а також лофт, авангард тощо. Матеріал цієї фурнітури, нержавіюча сталь у матовій обробці, гармонійно виглядатиме з практично будь-яким покриттям дверей. Особливо вдале поєднання з натуральним деревом і шпоном із горизонтальними волокнами деревини», - коментує дизайнер «СПВ Компані Лтд», генерального імпортера продукції ROSTEX®
    ( ростекс ) в Україну.
    Інтер’єрна фурнітура ROSTEX® PARMA і PARMA/H ( ростекс парма ) постачається під замовлення у різних варіантах комплектації: PZ (під циліндр стандарту EuroDIN), WC (сантехнічна поворотна кнопка) і BB (під сувальдний ключ).
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору