Технології майбутнього на виробництвах RYOBI® очами партнерів з «СПВ Компані Лтд.» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Технології майбутнього на виробництвах RYOBI® очами партнерів з «СПВ Компані Лтд.»

  • 11.04.2014

    Технології майбутнього на виробництвах RYOBI® очами партнерів з «СПВ Компані Лтд.»

    Технології майбутнього на виробництвах RYOBI® очами партнерів з «СПВ Компані Лтд.»
    4 квітня делегація представників «СПВ Компані Лтд.» відвідала своїх партнерів у Японії – компанію RYOBI® (риобі), співпраця з якою розпочалась ще у 2003 році. Гостей зустрів менеджер Відділення з продажів та маркетингу Департаменту будівельної фурнітури - Nobumasa Tsukamoto (Нобумаса Цукамото) та організував відвідини основних виробництв компанії RYOBI® (риобі), що розташовані у префектурі Хіросіма.
     
    RYOBI® Limited з моменту свого створення в грудні 1943 року досягла у виробництві продукції литва під тиском значних успіхів, і незабаром підприємство стало основним виробником деталей до всесвітньої автоіндустрії та японських автоконцернів. RYOBI® (риобі) довіряють відомі своєю бездоганною репутацією компанії: Honda, Mazda, Mitsubishi, Toyota, Hyundai, Daihatsu, Nissan, Suzuki, Ford Motor, General Motors, Volkswagen Group та ін. Накопичивши досвід у виробництві компонентів автомобілів, компанія вирішила використати інноваційні технології й у виробництві будівельної фурнітури, зокрема дверних дотягувачів.
     
     
    Багаторічна праця на збагачення та розширення асортименту дверних дотягувачів перетворила компанію RYOBI® (риобі) на один з найбільших та поважних виробників якісних дверних дотягувачів, створених на основі досконалої технології литва та високоточних механічних компонентів.

    Представники «СПВ Компані Лтд.» відвідали фабрику з виробництва продукції литва під тиском Hiroshima Factory (хірошима факторі), розташовану в місті Fuchu (Фучю, префектура Хіросіма), щоб на власні очі побачити передове виробництво. Фабрика являє собою повністю автоматизовану структуру, оснащену роботами-маніпуляторами, що з одного боку дозволяє звести до мінімуму втручання «людського фактору» в чітко налагоджений процес, а з іншого - зменшує ризики перебування персоналу в умовах небезпечного виробництва.
     

    Фабрика з виробництва дверних дотягувачів RYOBI® (риобі), що була заснована в 1963 р., розташована в місті Mitsugi (Мітсугі, префектура Хіросіма). У виробництві дотягувачів RYOBI® компанія використовує весь свій досвід у галузі високоточного лиття та експертизи лиття, механічної обробки та технології виготовлення штампів. Це створює нові кордони в красі та функціональності продукції, саме тому дотягувачі RYOBI® (риобі) залишаються кращим рішенням для будь-яких дверей: і корпоративних, і приватних об'єктів.
     
     
    Делегація «СПВ Компані Лтд.» залишилась приємно вражена відвіданням виробництв RYOBI® (риобі), де на власному досвіді вдалось пересвідчитись у японській якості технологічного процесу виготовлення дверних дотягувачів.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору