Електромоторні замки ABLOY® CERTA категорії Small business - найкраще рішення для безпеки малих комерційних об’єктів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електромоторні замки ABLOY® CERTA категорії Small business - найкраще рішення для безпеки малих комерційних об’єктів

  • 11.04.2014

    Електромоторні замки ABLOY® CERTA категорії Small business - найкраще рішення для безпеки малих комерційних об’єктів

    Електромоторні замки ABLOY® CERTA категорії Small business - найкраще рішення для безпеки малих комерційних об’єктів
    Електромеханічні замки ABLOY® (аблой) завжди характеризувались неперевершеним рівнем безпеки, зручністю та унікальним дизайном. Нова лінійка електромеханічних замків ABLOY® CERTA (аблой серта) фінського виробника ABLOY® Оу успадкувала всі кращі принципи інженерії та дизайну, та перенесла їх на новий рівень досконалості.
     
    На українському ринку з’явились нові електромоторні замки ABLOY® CERTA (аблой серта) EL418 та ABLOY® CERTA (аблой серта) EL518 категорії Small Business (смол бізнес). Ці замки - відмінне рішення для зовнішніх та внутрішніх дверей невеликих комерційних об'єктів, магазинів та офісів. Замки забезпечують надійний захист приміщень та вирізняються своєю довговічністю у складних експлуатаційних умовах. Модель ABLOY® CERTA (аблой серта) EL418 призначена для вузькопрофільних дверей, у свою чергу модель ABLOY® CERTA (аблой серта) EL518 призначена для дерев'яних та металевих дверей. Обидві моделі найкраще поєднують у собі такі характеристики, як ціна, якість, безпека та надійність.
    Замки категорії Small Business можуть застосовуватись для вхідних та коридорних дверей з високою прохідністю та з контрольованим доступом. Можливе використання на дверях аварійних та евакуаційних виходів. Ззовні встановлюється ручка-скоба або фіксована ручка, зсередини ручка-скоба (при двосторонньому контролі доступу) або нажимна ручка. Двері відчиняються при подачі імпульсу від керуючого пристрою контролю доступу, наприклад, контролера ROSSLER (рослер), системи дистанційного керування або кнопки. У разі встановлення зсередини нажимної ручки, вона завжди відмикає замок (функція антипаніки). Робоча напруга пристрою 12...24 В постійного струму, а робоча температура становить від -20°C до +60°C. Обидві моделі замків доступні для замовлення на складі «СПВ Компані Лтд.» за прийнятною ціною у порівнянні з електромоторними замками інших серій.

    Продукція компанії ABLOY® (аблой) - це засвідчена європейськими стандартами якість безпеки. Обираючи замки категорії Small Business - EL418 та EL518, ви обираєте надійність, трендовість та комфорт.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору