У Києві відбувся ІХ Міжнародний технічний семінар УЛФ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > У Києві відбувся ІХ Міжнародний технічний семінар УЛФ

  • 21.07.2014

    У Києві відбувся ІХ Міжнародний технічний семінар УЛФ

    У Києві відбувся ІХ Міжнародний технічний семінар УЛФ
    11 липня традиційний Міжнародний семінар Української Локсмайстер Федерації (УЛФ) удев’яте відкрив двері іноземним гостям та українським фахівцям галузі у конференц-залі «Конгрес» столичного готелю «Братислава».

    Цьогорічною «фішкою» семінару стала безпрецедентна акція – «Безкоштовний ключ до свого автомобіля»! Усі, хто приїхав на захід на автомобілі мали змогу цілком безкоштовно виготовити ключ до своєї машини на фірмовому італійському обладнанні для копіювання та клонування чіпованих ключів KEYLINE®.
     

    Захід розпочався зі вступного слова президента Правління УЛФ Іллі Воїнова, який привітав гостей семінару та висловив побажання на цікаву та плідну роботу протягом заходу. Спікерами виступили представники провідних іноземних компаній, що спеціалізуються на технологіях безпечного замикання, моніторингу та контролю доступу на об’єктах та виготовлення ключів.

    Після кількарічної перерви на семінар УЛФ завітав гість з японської компанії RYOBI®, відомої у всьому світі завдяки своїм виробам у галузі промислового лиття та виготовлення високоточних алюмінієвих деталей. Представник RYOBI® - Нобумаса Цукамото (Nobumasa Tsukamoto) представив аудиторії новинки дотягувачів, призначених для дизайнерського та індустріального замикання. Зокрема, дотягувачі преміум-класу серії 1000 та дотягувачі для надвеликих дверей (понад 320 кг) моделі Н8РV, що має у довжині 366 мм.
     

    Представники фінської компанії ABLOY OY – Янне Салокангас (Janne Salokangas) та Максим Пахольчук представили публіці новітню технологію контролю доступу для професійного споживача CLIQ® Remote (клік ремоут) на базі ABLOY® Protec2 (аблой протек), що успішно використовується у всьому світі телекомпаніями, банками, виробниками та постачальниками електроенергії, нафтопереробними компаніями тощо.

    Цього року на семінар завітали одразу дві чеські компанії. Наш постійний партнер та добре знана в Україні компанія - ROSTEX® (ростекс) та гості з компанії TOKOZ® (токоз), які уперше завітали на Міжнародний технічний семінар УЛФ.   

    Ондрей Хоремуж (Ondrej Horemuž) з ROSTEX® разом з дизайнером «СПВ Компані Лтд.» презентували економ-серію дизайнерської фурнітури ROSTEX® (ростекс) з нержавіючої сталі - Economy Line, що вже встигла набути популярності на українському ринку. Серія Economy Line (економ лайн) представлена низкою ручок у широкому спектрі стильових та дизайнерських рішень, що з легкістю зможе задовольнити будь-які смаки. Модельний ряд представлений як у лаконічних класичних формах, так і у стриманих, строгих та неординарних сучасних стилях. Окрім того ROSTEX® (ростекс) презентували й нові моделі ручок-скоб для вхідних профільних дверей. Докладніше про нові вироби чекайте у наших новинах. 
     

    Представники TOKOZ® - Петр Ноувірт (Petr Neuvirt) і Міхаела Валушкова (Michaela Valouškova) привезли з собою моделі нових висячих замків, а також унікальний модулярний замковий циліндр, який особливо зацікавив гостей семінару. Перевага модульної системи полягає у тому, що довжину циліндру можна регулювати за бажанням покупця: відразу у магазині або ж на місці зборки. Це гнучке рішення, яке прийде до смаку замовникам. Крок для зміни довжини дорівнює 5 мм.

    Переваги інноваційних багатонаправлених замків виробництва MUL-T-LOCK® ESETY® (Італія) продемонстрував Ренато Боттеон (Renato Botteon). Гості семінару мали змогу побачити новинки у сім’ї багатонаправлених замків Omega та Matrix: новий ключ OMEGA Lightweight, що має особливий стильний дизайн, надтонкий замок OMEGA EXAGON для дерев’яних дверей тощо.  
     

    Окрім того, на семінарі демонструвалось оригінальне італійське обладнання KEYLINE® (кейлайн) для виготовлення ключів, у тому числі і автомобільних з транспондером. Особливий інтерес у гостей викликала робота автоматичної електронної машини для виготовлення ключів по коду LASER 994 KEYLINE®. Для цього машина використовує бази даних KEYLINE® та InstaCode.
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору