У Києві відбувся VI Всеукраїнський Форум професійних Локсмайстрів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > У Києві відбувся VI Всеукраїнський Форум професійних Локсмайстрів

  • 26.04.2012

    У Києві відбувся VI Всеукраїнський Форум професійних Локсмайстрів

    У Києві відбувся VI Всеукраїнський Форум професійних Локсмайстрів
    23-24 квітня компанія СПВ Компані Лтд вшосте провела Всеукраїнський форум професійних локсмайстрів. Захід пройшов за підтримки ГО «Українська Лосмайстер Федерація», та компаній-партнерів СПВ Компані Лтд – Mul-T-Lock Technologies Ltd. (Ізраїль) та Mul-T-Lock Italy (Італія).
     
    У Форумі взяли участь представники більш ніж сорока Локсмайстер-центрів.

    Розпочав захід президент правління УЛФ Ілля Воінов презентацією досягнень громадської організації у напрямах розвитку підтримки Локсмайстер-центрів. Пан Воінов представив склад фахівців Навчального центру, що відкриється на території «СПВ Компані Лтд». На базі центру поглиблено вивчатиметься продукція, проводитимуться навчання локсмайстрів та надаватиметься підтримка партнерам компанії.
     
     
    Гість з-за кордону – менеджер з розвитку бізнесу у Росії та Україні Mul-T-Lock Technologies Ltd. Hertzel Sharabi розповів про можливості та переваги продукції бренду. Серед презентованого - системи електронно-механічного контролю доступу SYNERKEY (сінеркі) і CLIQ (клік) та сумісна розробка компаній Mul-T-Lock Technologies Ltd та Starcom Systems - індустріальний замок з можливістю аудиту подій у режимі он-лайн WATCHLOCK (вочлок).
     
     
    Колектив відділу маркетингу «СПВ Компані Лтд» презентував Програму лояльності Департаменту безпеки об’єктів, приклади представлення Локсмайстер-центру на корпоративному сайті та блог Департаменту безпеки об’єктів.

    В основі програми лояльності, що має назву «Конструктивна Співпраця», лежить гнучка, справедлива, прозора і зрозуміла для кожного партнера комплексна система накопичення і отримання балів. Програма лояльності базується на індивідуальному підході до кожного з партнерів і бажанні компанії зміцнити відносини зі своїми партнерами.
     
     
    Блог Департаменту безпеки об’єктів – нововведення на сайті «СПВ Компані Лтд», яке покликане стати майданчиком для обговорень актуальних питань для фахівців та партнерів компанії.
     
    Серед іншого на Форумі обговорили нову лінійку моделей по японським дотягувачам RYOBI (ріобі), розвиток бізнесу ключів та вхідних дверей безпеки.
     
     
    Другого дня в рамках Форуму відбувся технічний семінар провів R&D Manager Mul-T-Lock Italy (мультилок Італі) Renato Botteon. Представник підприємства розповів про патентовані захисні технології, втілені у силових замках Mul-T-Lock ESETY (мультилок есеті). Продукція бренду завдяки надстійким конструктивним рішенням, високій секретності та можливостям сервісних операцій швидко примножує популярність на ринку України.
     
     
    На шостому Всеукраїнському форумі професійних локсмайстрів партнерам вручили подарункові сертифікати від «СПВ Компані Лтд», за якими вони отримають у подарунок комплект СКД з продукцією Mul-T-Lock SYNERKEY (мультилок сінеркі), YLI (ілі) та ROSSLARE (рослер).

    Наприкінці дводенного заходу керівник «СПВ Компані Лтд» Андрій Сидоренко зазначив, що нині як в країні, так і в системі внутрішньої взаємодії між партнерами і компанією існують усі необхідні умови для успішного та взаємовигідного розвитку бізнесу локсмайстрів.
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору