Мережа Hilton Hotels & Resorts відкрила перший проект в Україні / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Мережа Hilton Hotels & Resorts відкрила перший проект в Україні

  • 18.07.2014

    Мережа Hilton Hotels & Resorts відкрила перший проект в Україні

    Мережа Hilton Hotels & Resorts відкрила перший проект в Україні

    Фахівці магазину "ЛоксМайстер Академмістечко" успішно встановили та ввели у дію в новозбудованому готелі HILTON KYIV систему автоматизованих швейцарських міні-барів та систему контролю сухих продуктів, що знаходяться поза міні-барів - Smart Trey.

    minibars Hilton

    Всесвітньо відома мережа готелів Hilton тепер представлена і в Україні! Готель Hilton Kyiv («Хілтон Київ») - це сучасна 26-поверхова будівля з панорамним видом на Ботанічний сад, яка розташована в центральній частині столиці, в декількох кварталах від Оперного театру та «Золотих воріт». Номерний баланс готелю налічує 262 номери різних категорій, включаючи стандартні, покращені, люкси, а також дипломатичні та президентські апартаменти. Конференц-сервіс Hilton Kyiv («Хілтон Київ») включає бізнес-центр, 11 конференц-залів, великий зал засідань. Також до послуг гостей пропонується оздоровчий центр Health Spa з фітнес-залом та басейном, триярусний підземний паркінг на 176 місць, бальний зал на 350 осіб, два ресторани, цілодобовий снек-бар.

    Hilton gallery

    Завдання зі створення комфорту та безпеки в Hilton Kyiv («Хілтон Київ») були реалізовані Авторизованими специфікаторами з роботи на об'єктах магазину «ЛоксМайстер Академмістечко». Фахівці мережі «ЛоксМайстер» одночасно ввели в дію дві революційні технології: впровадили на базі готелю систему автоматизованих міні-барів, а також вперше використали додаткові зовнішні сенсори Smart Trey для контролю сухих продуктів, що знаходяться поза міні-барів. Це повністю автоматизована система з «розумними» інфрачервоними датчиками, яка дозволяє в реальному часі контролювати продукти харчування, що вживаються гостями готелю. Дана технологія допомагає менеджменту контролювати використання вмісту міні-бару без безпосередньої участі персоналу готелю в моніторингу, віддалено отримуючи інформацію на центральний комп'ютер. Подібна інновація дозволяє скорочувати витрати робочого часу на дану процедуру до 60%.

    Варто відзначити, що швейцарська компанія MINIBAR SYSTEMS з березня 2012 стала підтвердженим постачальником міні-барів міжнародної мережі готелів Hilton в усьому світі.

    KeyWatcher HiltonОкрім того фахівці «ЛоксМайстер Академмістечко» встановили в Hilton Kyiv («Хілтон Київ») автоматичну систему обліку та зберігання ключів - KeyWatcher® (кейвотчер). Використання подібної системи є нормою для готелів такого рівня. За допомогою системи KeyWatcher® (кейвотчер) готель забезпечує контроль найбільш важливих механічних ключів, які використовуються авторизованими співробітниками в підтверджений керівництвом готелю проміжок часу.

    Крім контролю механічних ключів система KeyWatcher® (кейвотчер) готелю Hilton Kyiv («Хілтон Київ») оснащена додатковим модулем контролю безконтактних карток, який опційно пропонується американською компанією-виробником Morse Watchmans (морс вотчманс) та інтегрується в загальну систему обліку та зберігання ключів.

    Варто відзначити, що система KeyWatcher® (кейвотчер) - це готове рішення, яке часто використовується в світовому готельному бізнесі. Зараз цей продукт стає все більш популярним в сфері об'єктів гостинності й в Україні, підвищуючи стандарти наших готелів до світових.

    У процесі будівництва Hilton Kyiv («Хілтон Київ»), фахівцями «ЛоксМайстер Академмістечко» також було запропоновано ряд виконавчих елементів для організації систем контролю доступом. Для цієї мети були обрані продукти, які вже встигли відмінно зарекомендувати себе у важких експлуатаційних умовах: електромеханічні заскочки та електроригелі EffEff® (еффефф), врізні електромагніти SECURITRON® (секьюрітрон), а також спеціальні магніти EffEff® (еффефф) для утримування дверей евакуаційних виходів готелю у відкритому положенні.

    На даний момент співпраця фахівців «ЛоксМайстер Академмістечко» і Hilton Kyiv («Хілтон Київ») триває. Керівництво готелю не втомлюється покращувати рівень комфорту та безпеки гостей, піклуючись про питання контролю доступу на території всього комплексу. У свою чергу професіонали «ЛоксМайстер Академмістечко» готові вирішити будь-яке завдання, пов'язане з безпекою та зручністю експлуатації такого комплексного організму, як сучасний готель.

    Фахівці «ЛоксМайстер Академмістечко» дякують менеджменту компанії-інвестора, а також менеджерам технічних та адміністративних служб Hilton Kyiv («Хілтон Київ») і бажають готелю зайняти гідне місце серед кращих готелів Києва та стабільного інвестиційного клімату, який дозволить наповнити побудовані готелі численними гостями столиці України.

     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору