SPV Company Ltd на Hotel & Restaurant Expo Ukraine 2011 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd на Hotel & Restaurant Expo Ukraine 2011

  • 29.03.2011

    SPV Company Ltd на Hotel & Restaurant Expo Ukraine 2011

    SPV Company Ltd на Hotel & Restaurant Expo Ukraine 2011
    SPV Company Ltd взяла участь у Hotel & Restaurant Expo Ukraine 2011, що пройшла у столичному Міжнародному виставковому центрі з 23 по 25 березня.  Міжнародна виставка є значущим та авторитетним заходом вітчизняної індустрії гостинності,  на якому компанії, що працюють у зазначеній галузі, презентують продукцію та рішення для готелів та ресторанів.
     
    На стенді SPV Company Ltd  менеджери компанії представили  продукцію для індустрії гостинності: карткові готельні замки INHOVA (інова) та ADEL (адель), мінібари та сейфи для готелів MinibarSystems (мінібар сістемс), готельні сейфи J.SH (джіесейч), систему контролю за ключами Morse Watchmans (морс вочменс) – KeyWatcher (кейвочер).
     
     
    Встановлена авторизованими специфікаторами SPV Company Ltd  зазначена продукція протягом багатьох років функціонує у багатьох відомих готелях: «Прем’єр Палац» (Київ), RIXOS (Трускавець), «Немо» (Одеса), «Женева» (Трускавець), Eurohotel (Львів) . До числа реалізованих SPV Company Ltd проектів належить і найпопулярніший в Україні гірськолижний курорт «Буковель».
     
    Серед відвідувачів Hotel & Restaurant Expo Ukraine – власники та управлінці готельних та ресторанних мереж, туристичні компанії, постачальники обладнання та послуг для ресторанів та готелів, банківські, інвестиційні та девелоперські компанії, представники держустанов відповідних напрямів роботи.  Під час виставки менеджери SPV Company Ltd  зав’язали низку ділових контактів і з представниками готелів, що наразі будуються, і вже функціонуючих готелів,  приміщення у яких необхідно захистити якісною та високотехнологічною продукцію замикання з наданням сервісної підтримки.
     
    Слід підкреслити, що SPV Company Ltd в змозі запропонувати рішення для готелю будь-якої місткості. Високоякісна продукція та сервіс відповідають найвищим вимогам до рівня безпеки та обслуговування готелю найвищого рівня зірковості.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору