Створи індивідуальний дизайн ключа MUL-T-LOCK®! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Створи індивідуальний дизайн ключа MUL-T-LOCK®!

  • 29.12.2014

    Створи індивідуальний дизайн ключа MUL-T-LOCK®!

    Створи індивідуальний дизайн ключа MUL-T-LOCK®!
    Розуміючи важливість дизайну ключа, виробники дверей та замків з усього світу замовляють виготовлення унікальної форми голови ключа з власним дизайном.
    Адже якісні брендовані вироби – це не лише складова іміджу компанії, але й популяризація корпоративного логотипу та стилю.
     
    Власна форма голови ключа – це ще одна можливість привернути увагу споживача, адже ключ виступає не лише носієм кодової інформації, але й предметом дизайну. Форма ключа має одночасно поєднувати у собі комфорт користування та естетичну привабливість.

    Завдяки новітнім розробкам компанії MUL-T-LOCK® (Мультилок), тепер престижна опція зі створення індивідуального дизайну голови ключа доступна і для українських виробників.
     
    Виробники вхідних дверей, замків та меблів можуть замовити розробку та виготовлення індивідуальної 3D-форми голови ключа, обравши при цьому власний дизайн, колір за шкалою RAL та відбиток або штамп на пластиковій поверхні голови. Дана можливість доступна для бланків ключів MUL-T-LOCK® на платформах Interactive®+ та MT5®+.
     
    Створений дизайн голови ключа або його елемента стає власністю компанії, яка його замовляла та не може використовуватися іншими. Ціна за виготовлення макету дизайну сплачується одноразово під час розробки шаблону.
     
     
    Окрім того, для виробників вхідних дверей, замків та меблів доступна можливість кольорової модифікації готових голів ключів MUL-T-LOCK® на платформі MT5®+. Квадратна пластикова 3D-форма голови двокомпонентного ключа MT5®+ доступна у нових кольорових рішеннях: блакитний, бузковий та світло-зелений. Для голів бланків ключів MUL-T-LOCK® Interactive®+ з місцем під пластикову вставку доступна можливість замовлення індивідуальної вставки з власним логотипом. Кольори вставки у формі «арки»: сірий, помаранчевий, червоний, зелений, синій, жовтий та білий.
     
    Ознайомитися з іншими видами модифікацій голів заготовок ключів MUL-T-LOCK® на платформах 7х7, Classic, Interactive®+ (інтерактив) можна на спеціальній сторінці нашого сайту «Ключові платформи MUL-T-LOCK».
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами +38 (044) 456 9444, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів MUL-T-LOCK®. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору