Швидке виготовлення автомобільних лазерних ключів з верстатом KEYLINE® 994 LASER – гарантоване / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Швидке виготовлення автомобільних лазерних ключів з верстатом KEYLINE® 994 LASER – гарантоване

  • 12.08.2014

    Швидке виготовлення автомобільних лазерних ключів з верстатом KEYLINE® 994 LASER – гарантоване

    Швидке виготовлення автомобільних лазерних ключів з верстатом KEYLINE® 994 LASER – гарантоване
    Потрібно швидко та якісно виготовляти автомобільні лазерні ключі? Тоді інтелектуальна цифрова машина KEYLINE® 994 LASER (кейлайн лазер) – просто створена для Вашого бізнесу!
     
    Автомобільна галузь вимагає швидкості та практичності. Втрата або крадіжка ключа – це завжди прикра подія, а втрата автомобільного ключа – тим паче. Власник авто, як правило, прагне отримати дублікат якнайшвидше. Наші італійські партнери з компанії KEYLINE® (кейлайн) розуміють це, саме тому вони розробили власне рішення цієї проблеми – цифрову інтелектуальну машину 994 LASER для нарізки автомобільних ключів.
     
    KEYLINE® 994 LASER (кейлайн лазер) - це компактний, багатофункціональний, інноваційний верстат для високоточного виготовлення автомобільних лазерних ключів з нарізкою у вигляді «змійки» та плоских автоключів, так званого, «англійського» типу. Управління комп’ютеризованим верстатом KEYLINE® 994 LASER (кейлайн лазер) реалізовано через консоль із сенсорним дисплеєм за допомогою інтуїтивно зрозумілого програмного інтерфейсу.
     
    Функціонал програмного забезпечення електронної машини KEYLINE® 994 LASER (кейлайн лазер) дозволяє:
    При нарізці автоключів робити вибір відповідно до бренду, моделі та року випуску транспортного засобу.
    Здійснювати нарізку ключа, зчитуючи оригінал, за допомогою введення коду ключа або відомих глибин нарізок ключа.
    Здійснювати пошук коду ключа в базі даних верстату, шляхом часткового введення глибин нарізок ключа.
    Дозволяє додавати примітки про кодові нарізки ключів та зберігати в базі даних для подальшого використання.
    Можливість введення паролів користувача.
    Безкоштовне оновлення програмного забезпечення за допомогою LAN або USB-порту.
    Можливість динамічного зображення нарізки ключа на дисплеї під час введення коду або декодування ключа.
     
    Верстат оснащується затискачами для всіх типів автоключів: затискачі A, B, C, D для лазерних ключів, затискач G (опціональний) для плоских ключів, затискач Н (опціональний) для ключів Ford та Jaguar. Затискачі легко замінити, при цьому гарантується оптимальна фіксація ключа, без необхідності застосування додаткових перехідників. Крім усього зазначеного у даному верстаті реалізована легка та швидка заміна фрези з повністю автоматичним калібруванням.
     
    Для копіювання електронної частини автомобільного ключа, можна використовувати спеціальне обладнання - DECRYPTOR ULTEGRA BIANCHI 884 (декриптор ультегра бьянкі 884) від KEYLINE® (Італія). Даний декриптор дозволяє клонувати як ключі з чіпом імобілайзера, так і програмувати ключі, які крім чіпа імобілайзера, мають кнопки управління центральним замком.
     
     
    «СПВ Компані Лтд.» на правах генерального дистриб'ютора в Україні здійснює прямі поставки та реалізацію всієї лінійки обладнання KEYLINE® (кейлайн) для виготовлення ключів. Стати власником професійних верстатів дуже просто – «СПВ Компані Лтд.» надає обладнання в оренду на 1, 2 або 3 роки, і найголовніше, по закінченню терміну оренди верстат можна викупити за 1 гривню.
     
     
    Клонування автомобільного ключа з транспондером на обладнанні KEYLINE® 994 LASER (кейлайн лазер) та DECRYPTOR ULTEGRA BIANCHI 884 (декриптор ультегра бьянкі 884) можна переглянути на спеціально підготовленому фахівцями «СПВ Компані Лтд.» відео у розділі наших відеорелізів.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору