Надійшли тумблери ABLOY® у новій обробці - хром чорний Dragon / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Надійшли тумблери ABLOY® у новій обробці - хром чорний Dragon

  • 27.03.2015

    Надійшли тумблери ABLOY® у новій обробці - хром чорний Dragon

    Надійшли тумблери ABLOY® у новій обробці - хром чорний Dragon
    Асортимент кольорів тумблерів для циліндрів ABLOY® EuroDIN стандарту розширено новою вишуканою обробкою – хром чорний Dragon. Тумблери у новій обробці доступні на складі «СПВ Компані Лтд.» для замовлення.
     
    Основна перевага покриття хром від фінської компанії ABLOY® (Аблой) полягає у його високих експлуатаційних якостях та стійкості до впливу навколишнього середовища. Універсальний чорний колір з блиском хрому додасть неповторності дверній фурнітурі темних кольорів. Найкраще комбінувати тумблери у обробці хром чорний Dragon з дизайнерською інтер’єрною фурнітурою ABLOY® у аналогічній обробці. Ідеально пасуватимуть і корпоративним, і приватним об’єктам.
    Циліндр ABLOY® Protec2.  Тумблер у обробці хром чорний Dragon
     
    Наразі на складі «СПВ Компані Лтд.» доступні тумблери для циліндрів ABLOY® (Аблой) у шести обробках: хром, хром матовий, хром чорний Dragon, латунь, а також латунь матова та нікель матовий, про які детальніше можна дізнатися ТУТ. Незабаром очікується надходження тумблерів у обробці антична бронза. Слідкуйте за нашими новинами.
     Тумблери для циліндрів ABLOY® (Аблой)
    Професіонали галузі безпеки радять використовувати високосекретні циліндри ABLOY® Protec2 (Аблой протек2), які надають широкий спектр переваг у сегменті екстра високої безпеки. На складі «СПВ Компані Лтд.» доступні усі розміри циліндрів, а унікальна функція Modular дозволить підібрати циліндр ABLOY® Protec2 для дверей з нестандартною товщиною.
     
    Про циліндри та тумблери ABLOY® читайте докладніше на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Нові продукти та технології:
    Нова обробка ABLOY® - хром чорний Dragon
    Про особливості та переваги дискових циліндрів ABLOY® Protec2 екстра високої безпеки дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору