Однотонні дизайни Vinorit®. Інновації для оформлення дверей / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Однотонні дизайни Vinorit®. Інновації для оформлення дверей

  • 26.12.2014

    Однотонні дизайни Vinorit®. Інновації для оформлення дверей

    Сучасний тренд у дизайні інтер’єрів та екстер’єрів тяжіє до простоти, натуральних, природніх забарвлень та екологічних матеріалів. Серія однотонних дизайнів ізраїльської ПВХ-плівки VINORIT® (Віноріт) якнайкраще втілює цей напрям. Завдяки однотонним дизайнам ви маєте можливість створити спокійний скандинавський стиль чи французьку атмосферу провансу.
    А у поєднанні з новим продуктом – кам’яним шпоном SlateStone® (Слейтстоун) можна створити сучасний та стильний інтер’єр чи екстер’єр приміщення приватного, громадського чи комерційного призначення. Ці інновації в декоративних матеріалах стають незамінними серед дизайнерів та архітекторів.
     
    Ми хочемо продемонструвати три нові декоративні накладки, створені з використанням трьох популярних кольорів з серії однотонних ПВХ-плівок VINORIT® (Віноріт): Рустікал молочний (RUSTICAL WHITE 2116), Капучіно (СAPPUCCINO) та Сірий лісовий (FOREST GREY). Дані три кольори виконані з тисненням RUSTIKAL та увійшли до нашої колекції «Новинки 2014». Щоб отримати власний примірник каталогу, направляйте заявки на електронну адресу: decor@spv.ua.
     
    Ексклюзивна серія декоративних накладок GEOMETRY, створена дизайнерами «СПВ Компані Лтд.», поповнилась трьома новими МДФ-фасадами, фрезерованими з накладними об’ємними елементами 3D - «Хід королевою», «Мелодія капучіно» та «Осінній камінь».
     
    Головна інтрига дизайнерського задуму декоративної накладки «Хід королевою» криється у грі контрастів чорного та білого, а також у поєднанні трендових матеріалів: натурального каменю та імітації фарбованого дерева. Для цих цілей була використана ізраїльська ПВХ-плівка VINORIT® (Віноріт) Рустікал молочний (RUSTICAL WHITE 2116) та декоративний камінь SlateStone® (Слейтстоун) з серії кольорових сланців – Чорний діамант (Negro).
     
    У свою чергу основним акцентом дверної накладки «Мелодія капучіно» став однотонний колір плівки VINORIT® (Віноріт) Капучіно (СAPPUCCINO) та сучасні прості прямолінійні форми. Об’ємні елементи фасаду виграшно підкреслюються завдяки використанню патини 0907 (кава з молоком) на накладних елементах та фрезеруванні.
     
     
    Накладка «Хід королевою» та «Мелодія капучіно»
     
    Для декоративного фасаду «Осінній камінь» була обрана плівка ПВХ VINORIT® Сірий лісовий (FOREST GREY) та декоративний камінь SlateStone® (Слейтстоун) з серії сяючих сланців – Палаючий ліс (Burning Forest). Приємний однотонний відтінок сірого кольору уособлює затишок лісової стихії, а у поєднанні зі вставками із натурального сланцевого каменю та теплою бронзовою патиною - підкреслюється близькість до природи.
     
     
    Накладка «Осінній камінь»
     
    Декоративній накладці «Хід королевою» найкраще пасуватиме захисна фурнітура ROSTEX® (Ростекс) з нержавіючої сталі на роздільних щитках: Quadrum (Ростекс Квадрум), Parma/H (Ростекс Парма) та Torino/H (Ростекс Торіно). Щодо декоративної накладки «Мелодія капучіно», то концепцію виробу ідеально підкреслить фурнітура ROSTEX® Quadrum (Ростекс Квадрум) та ROSTEX® Astra (Ростекс Астра). До «Осінній камінь» найкраще підходить захисна фурнітура на роздільних щитках ROSTEX® Quadrum.
     
    Особливо виграшно МДФ-фасад «Хід королевою» виглядатиме в інтер’єрах сучасних стилів та стилі поп-арт, «Мелодія капучіно» - у стилі мінімалізм та модерн, а «Осінній камінь» стане справжньої знахідкою для еко-мінімалізму.
     
    Плівка ПВХ VINORIT® (Віноріт) стійка до ультрафіолету, атмосферних впливів та механічних пошкоджень. Для створення інтер’єру у єдиному кольоровому рішенні, ми радимо комбінувати плівки VINORIT® разом з ПВХ-плівками WINSHIELD® (Віншильд) для ламінування вікон, підвіконь, сандвіч-панелей, меблів та дверей.
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами +38 (044) 456 9444, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору