«Міста» від ROSTEX® для профільних дверей / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «Міста» від ROSTEX® для профільних дверей

  • 19.08.2014

    «Міста» від ROSTEX® для профільних дверей

    «Міста» від ROSTEX® для профільних дверей
    Вхідні двері у громадські приміщення – це не лише обов’язковий елемент екстер’єру, з яким стикаються відвідувачі різноманітних торгових центрів, кінотеатрів, салонів, галерей та бутиків, але й «обличчя» закладу чи магазину. Це перша річ, яку бачить відвідувач, а отже, це справжня візитна картка приміщення.
     
    «СПВ Компані Лтд.» пропонує перетворити буденний дизайн вхідних профільних дверей на стильний та трендовий за допомогою нової лінійки ручок-скоб від чеської компанії ROSTEX® (ростекс). Ми пропонуємо увазі партнерів три нові ручки для зовнішнього та внутрішнього застосування на профільних дверях: ROSTEX® Geneva (ростекс женева), ROSTEX® Dublin (ростекс дублін) та ROSTEX® Verona (ростекс верона).
     
     
    Назви нових виробів несуть не лише символічне, але й практичне значення, адже кожна з перших літер назв уособлюють собою форму ручки-скоби. G-форма ROSTEX® Geneva (ростекс женева) втілює у собі ділову серйозність та швейцарську пунктуальність, що характерні одному із найбільших міст Швейцарії – Женеві. Вишукана старомодність та водночас космополітичність, які притаманні столиці Ірландії – Дубліну, легко втілились у D-формі ручки ROSTEX® Dublin (ростекс дублін). Прославлена краса та готична романтичність Верони, яку оспівав Шекспір, напрочуд легко відображаються у V-формі ручки ROSTEX® Verona (ростекс верона).
     
     
    Усі три нові ручки-скоби від ROSTEX® (ростекс) виготовлені з нержавіючої сталі, а отже, мають високі експлуатаційні властивості, що якнайкраще підійдуть для фурнітури дверей громадських приміщень з великою кількістю відвідувачів. Покриття не втратить свого кольору протягом інтенсивної експлуатації, а ергономічна форма та приємний на дотик матеріал нержавіючої сталі урази підвищать комфорт використання дверною ручкою. До того ж, завдяки матеріалу нержавіюча сталь у матовій обробці, ручки-скоби можуть поєднуватися з усім кольоровим спектром ПВХ-плівок WINSHIELD® (віншилд).
     
     
    Ручки-скоби ROSTEX® (ростекс) Geneva, Dublin та Verona доступні під замовлення. Призначені для профільних дверей завтовшки 68-80 мм, мають міжосьову відстань 92 мм та універсальну сторонність.
     
    Зовнішній щиток фурнітури може бути «з» або «без» захисного протектора для профільного циліндра. Внутрішній щиток з ручкою призначений для одностороннього кріплення. Ручки-скоби ROSTEX® (ростекс) Geneva (женева), Dublin (дублін) та Verona (верона) додадуть європейського стилю будь-яким дверям та закладам, у які вони ведуть!
     
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору