Як захистити вживане авто від угону? / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Як захистити вживане авто від угону?

  • 11.10.2023

    Як захистити вживане авто від угону?

    Як захистити вживане авто від угону?

    Люди, які купують автомобілі, що були у вжитку, наприклад, з Європи або Америки, часто, бажаючи заощадити, навіть не розглядають установку автомобільних протиугінних пристроїв на своє авто. І дуже марно. За статистикою більшість викрадених автомобілів це авто старше 3 років!

    Чому ж так відбувається? А все дуже просто. Власник, який купує автомобіль в автосалоні, намагається його захистити і одразу ставить протиугінний пристрій. А той, хто купив машину на авторинку, сподівається, що його машина нікому не знадобиться і її не викрадуть. Ну а далі все як завжди, машина безповоротно зникає і автовласник залишається і без грошей і без машини.
    Погодьтеся сумна історія.
    Але є автовласники, які хочуть бути впевнені в безпеці свого автомобіля і тому одразу ж встановлюють надійні протиугінні системи.


    Ось наприклад власник автомобіля HONDA CR-V звернувся до Construct Ательє що б унеможливити викрадення автомобіля і фахівці майстерні встановили на його авто протиугінний замок на коробку перемикання передач Construct.
    На фото видно, що личинка замка ідеально вписалася в інтер'єр салону автомобіля, а найголовніше - замок дарує власнику спокій і впевненість у тому, що вранці він побачить автомобіль там же, де і залишив його з вечора.


    З питань консультації установки протиугінних систем звертайтеся до фахівців за номером (067) 500 8894

     lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!  

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору