Монтаж Вертикального дотягувача ASSA ABLOY DC630G / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Монтаж Вертикального дотягувача ASSA ABLOY DC630G

  • 23.04.2024

    Монтаж Вертикального дотягувача ASSA ABLOY DC630G

    Монтаж Вертикального дотягувача ASSA ABLOY DC630G

    Дверний дотягувач є важливим аксесуаром, який допомагає забезпечити постійне закривання дверей. Він автоматизує процес закриття, забезпечуючи безпеку та комфорт.

    ◉ Зазвичай стандартний дотягувач монтується на верхній рамі дверей, що не становить проблем для вхідних або міжкімнатних дверей. Проте, у випадку відсутності верхньої дверної перемички в рамі, як у вуличних хвіртках заміських котеджів, таунхаусів і дачних будинків, така ситуація потребує особливого підходу.

    ◉ Компанія ASSA ABLOY пропонує рішення у вигляді доводчика вертикального типу ASSA ABLOY DC630G з ковзною тягою. Цей дотягувач монтується на бічну раму або цегляну стіну, якщо паркан виконаний з цегли, а сама тяга на двері.

    ◉ Це рішення майже непомітне на хвіртці, мінімально впливає на дизайн вхідної групи заміської ділянки і може бути встановлене як у верхній, так і у нижній частині хвіртки.

    ◉ Дотягувач може бути використаний на дверях, які відчиняються всередину чи назовні, праворуч або ліворуч. При виборі потрібно врахувати тип дверей та напрямок відкриття.

    ◉ Максимальне навантаження, яке може підтримувати дотягувач, становить 150 кг, а максимальна ширина хвіртки - 1300 мм.

    ◉ Придбати даний дотягувач у лівому або правому виконанні, а також необхідні аксесуари можна на веб-сайті lock.ua: https://lock.ua/catalog/dotyaguvachi/?sort=novinka&order=ubiv&set_filter=y&arrFilter_653_1293381943=Y

    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору