Кількість угонів авто у цьому році збільшилась удвічі – перестрахуйтесь! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Кількість угонів авто у цьому році збільшилась удвічі – перестрахуйтесь!

  • 26.11.2014

    Кількість угонів авто у цьому році збільшилась удвічі – перестрахуйтесь!

    Кількість угонів авто у цьому році збільшилась удвічі – перестрахуйтесь!
    На прес-конференції департаменту ДАІ МВС України, що відбулась 14 листопада у приміщенні Державтоінспекції, була оприлюднена невтішна статистика з кількості викрадених автомобілів за останні десять місяців поточного року. Станом на кінець жовтня на території України зареєстровано понад 10 тисяч випадків незаконного заволодіння транспортними засобами. У свою чергу, у минулому році за аналогічний проміжок часу було зафіксовано майже у половину меншу кількість угонів – трохи більше п’яти тисяч.
     
    До трійки лідерів цього рейтингу потрапили: Донецька область, де викрадення автомобілів зросло з 476 до 2115 випадків; Луганська область зі збільшенням кількості угонів з 382 до 1664 та місто Київ, де крадіжки авто збільшились з 479 до 1238 випадків. Статистика зайвий раз підкреслює, наскільки критичною стає ситуація. Слід зауважити, що предметом крадіжок усе частіше стають престижні автомобілі та автомобілі преміум-класу.
     
     
    Не треба нехтувати безпекою свого автомобіля! Пам'ятайте, що встановлена на авто звукова сигналізація, покупка страхового поліса чи системи GPS-моніторингу – це лише пасивний захист від угону, що не гарантує безпеки автомобіля, особливо зараз, коли на території України наявні зони, де виконання українського законодавства негарантоване.
     
    «СПВ Компані Лтд.» радить використовувати системи активної протидії угону: встановіть на свою машину надійний механічний блокіратор КПШ CONSTRUCT® (Конструкт) та імобілайзер SPETROTEC® (Спетротек), і убезпечте свій автомобіль на весь час користування. Для того, щоб виключити вплив «людського фактору» у питаннях захисту авто – встановіть електромеханічну систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка автоматично стає під охорону після вимкнення запалювання, блокуючи переміщення селектора коробки перемикання швидкосте (КПШ).
     
    Монтаж протиугінних пристроїв довіряйте лише професіоналам, адже ефективність роботи захисту залежить від правильності його монтажу. Перелік Авторизованих центрів з монтажу протиугінних систем CONSTRUCT® та імобілайзерів SPETROTEC® можна знайти на спеціальній сторінці – Офіційні Центри монтажу протиугонних замків CONSTRUCT.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору